Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Stamford Bridge

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Stamford Bridge

Η Liverpool νωρίτερα σήμερα το απόγευμα πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη επί της Chelsea στο Stamford Bridge και ο Jürgen Klopp είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος με την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ εξήγησε γιατί αντικαστάθηκε ο Sadio Mane.

Ο Γερμανός για το ματς και την νίκη της ομάδας του είχε να πει τα εξής:

“ Κατά διαστήματα ήμασταν πολύ καλοί, ενώ και η Chelsea είχε τις στιγμές της. Σκοράραμε δύο υπέροχα γκολ και κερδίσαμε πολλές φορές την μπάλα μετά από την πίεση μας, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες. ”

“ Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες και δεν σκοράραμε. Έπειτα ήρθε το πανέμορφο γκολ του Kante και είχαμε ξανά παιχνίδι. Έπρεπε να αμυνθούμε στο τέλος. Είχε περάσει καιρός από την τελευταία φορά, που κερδίσαμε εδώ (Stamford Bridge). Ήταν μια μεγάλη νίκη. ” Είπε ο Klopp.

Για τον χαρακτήρα της Liverpool πρόσθεσε:

“ Ο χαρακτήρας της ομάδας μου δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη πλέον, για να είμαι ειλικρινής. Το περιμέναμε πως θα πρέπει να παλέψουμε για τα πάντα. Έχουμε να κάνουμε μια δύσκολη δουλειά σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. ”

“ Χωρίς χαρακτήρα, η ζωή είναι δύσκολη και το ποδόσφαιρο απίθανο. Τα παιδιά πάλεψαν πάρα πολύ και όλα πήγαν καλά. Δεν πιστεύω πως υπάρχει άλλος τρόπος να κερδίσεις εδώ. Ήταν μια πραγματικά μεγάλη νίκη. ”

Για την εμφάνιση του N’Golo Kante:

“ Ο Kante είναι πάντα έτοιμος για τους αγώνες με την Liverpool! Για εμένα ήταν έκπληξη που αγωνίστηκε ο Mason Mount, αλλά αντιδράσαμε σωστά και προσαρμοστήκαμε στις καταστάσεις. Αξίζαμε την νίκη. ”

Για τον Sadio Mane και τον τραυματισμό του:

“ Ο Sadio δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατό του και ήταν κουρασμένος. Έκανε τα πάντα. Δεν είναι ένας σοβαρός τραυματισμός, αλλά έπρεπε να γίνει αλλαγή. ”

Για τις στημένες φάσεις ο Klopp είπε:

“ Όλα τα παιδιά στο γήπεδο έχουν το ίδιο οπτικό πεδίο. Πρέπει να βρίσκουν την καλύτερη επιλογή, για να σκοράρουμε. Κάναμε μια πολύ έξυπνη κίνηση και ήταν αδύνατο για τον Kepa να κάνει την επέμβαση. ”

Για την συνέχεια:

“ Δεν έχουμε ιδέα πως θα εξελιχθεί η σεζόν, που θα χάσουμε και που θα κερδίσουμε. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε αγώνα. ”

Σπουδαίο διπλό στο Λονδίνο για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com