Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp εξήγησε γιατί η ισοπαλία κόντρα στην Chelsea δεν είναι κακό αποτέλεσμα

Ο Klopp εξήγησε γιατί η ισοπαλία κόντρα στην Chelsea δεν είναι κακό αποτέλεσμα

Μεγάλος αγώνας σήμερα για την Liverpool, καθώς αντιμετωπίζει την Chelsea στο Stamford Bridge για την έκτη αγωνιστική της Premier League, σε μια έδρα όπου πέρυσι είχε αναδειχθεί ισόπαλη με 1-1 και ο προπονητής της ομάδας, Jürgen Klopp εξήγησε γιατί η ισοπαλία κόντρα στους Μπλε δεν θα πρέπει να θεωρείται κακό αποτέλεσμα.

Οι τελευταίες δηλώσεις του Γερμανού πριν την σημερινή αναμέτρηση, κατά τις οποίες εξηγεί γιατί η ισοπαλία σε ένα μεγάλο παιχνίδι είναι καλό αποτέλεσμα: 

“ Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα (η ισοπαλία). Αν πέρυσι είχαμε το άγχος, ότι πρέπει να κερδίσουμε τον αγώνα, θα τον είχαμε χάσει. Έτσι είναι τα πράγματα. Πρέπει να είσαι σίγουρος πως πάντα παραμένεις στον αγώνα. ”

“ Από τα παιχνίδια, που αναφέρετε (United, Chelsea, Arsenal), θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει την Arsenal, λόγω των ευκαιριών που δημιουργήσαμε. Αυτό σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, θα ήταν αρκετό, αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε τώρα. ” Είπε ο Klopp.

“ Κάποιες φορές, όταν θέλεις να κερδίσεις, τελικά χάνεις. Πρέπει να είσαι σταθερός και να κάνεις τα σωστά πράγματα την σωστή στιγμή. ”

“ Πέρυσι χάσαμε μόνο ένα παιχνίδι σε ολόκληρη την σεζόν, αλλά είμαι απόλυτα σίγουρος, πως δεν θα υπάρξει φέτος μια ομάδα, η οποία θα χάσει μόνο έναν αγώνα. Δεν είναι καθόλου πιθανό. ”

“ Είναι η ισοπαλία ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στις μεγάλες ομάδες; Πάντα θα είναι, αλλά πάντα θα υπάρχει και μια στιγμή μέσα στο παιχνίδι, την οποία πρέπει να αξιοποιήσεις. Δεν πιστεύω όμως πως υπήρξε ποτέ ένα παιχνίδι, που ήταν στο 1-1 και δεν επιτεθήκαμε για την νίκη. ” Ολοκλήρωσε ο Klopp.

Στιγμή από την περσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Λονδίνο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com