Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lampard: «Ο Salah ήρθε σε λάθος στιγμή στην Chelsea»

Lampard: «Ο Salah ήρθε σε λάθος στιγμή στην Chelsea»

Τη δική του εξήγηση για την αποτυχία του Mo Salah να στεριώσει στην Chelsea έδωσε ο προπονητής των μπλε του Λονδίνου, Frank Lampard.

Ο Lampard και ο Αιγύπτιος υπήρξαν συμπαίκτες στον ενάμισι χρόνο παρουσίας του Mo στο βόρειο Λονδίνο, και ο θρύλος και νυν προπονητής της αυριανής αντιπάλου της Liverpool είπε τα εξής για το πέρασμά του Salah από την ομάδα του:

«Είναι δύσκολο, γιατί ο καθένας ακολουθεί τα δικά του μονοπάτια.»

«Δυστυχώς για τον Mo, δεν ‘έπιασε’ εδώ, όμως του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Πήγε στην Ιταλία, επέστρεψε εδώ και τώρα είναι ένας super star.»

«Σχετικά με το δικό του μονοπάτι, είναι δύσκολο να κάνεις σύγκριση με όσα ενδεχομένως να είχαν συμβεί. Το ταλέντο του ήταν προφανές από τότε. Εκείνη την περίοδο, είχαμε πολλές επιλογές στις θέσεις των επιθετικογενών παικτών. ‘Δεκάρια’, wingers, και έτσι δεν πήρε και τόσες ευκαιρίες για τον Α ή Β λόγο, όμως μπορούσες να διακρίνεις το ταλέντο του. Όμως του αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια για τον παίκτη στον οποίο εξελίχθηκε και είναι τώρα στη Liverpool.»

«Δε χρειάζεται να ψάξεις πουθενά αλλού (για να βρεις πώς κατάφερε ο Mo να γίνει ο σημερινός world-class παίκτης), παρά στον ίδιο τον Mo. Είναι αλήθεια ότι ο επαγγελματισμός και το work ethic (εργασιακή ηθική) για να αφήσεις μία ομάδα όπως η Chelsea, δεν είναι εύκολο.»

«Όταν βιώνεις κάτι τέτοιο (να φεύγεις από μία ομάδα ως ‘αποτυχημένος’), ο κόσμος σε βάζει στην άκρη και λέει ότι δε θα τα καταφέρεις ούτε στην επόμενη εμπειρία σου. Όμως εξελίχθηκε στον super star πού είναι σήμερα. Όλα τα συγχαρητήρια πηγαίνουν σε αυτόν και μόνο σε αυτόν.»

Frank Lampard και Mo Salah αντίπαλοι, την περίοδο πού ο Αιγύπτιος αγωνιζόταν στη Βασιλεία και ο Lampard έπαιζε ακόμα στην Chelsea.
Frank Lampard και Mo Salah αντίπαλοι, την περίοδο πού ο Αιγύπτιος αγωνιζόταν στη Βασιλεία και ο Lampard έπαιζε ακόμα στην Chelsea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com