Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Χάκαρε το σύστημα scouting της Manchester City η Liverpool!»

«Χάκαρε το σύστημα scouting της Manchester City η Liverpool!»

Το επίκεντρο της προσοχής στο σημερινό ποδοσφαιρικό ρεπορτάζ του Νησιού έχει γίνει τις τελευταίες ώρες μία υπόθεση ανάμεσα σε Liverpool και Manchester City.

Συγκεκριμένα οι Times, σε μία προσωπική τους αποκλειστικότητα, μετέδωσαν πριν από λίγες ώρες ότι οι δύο ομάδες έφτασαν σε μία συμφωνία τον Σεπτέμβρη του 2013, αφότου μαθεύτηκε ότι η City ζήτησε τη βοήθεια ειδικών, προκειμένου να διαπιστώσει αν η βάση δεδομένων της είχε πέσει θύμα κατασκοπείας.

Η Manchester City ισχυρίστηκε τότε ότι υπήρξαν περιπτώσεις όπου άνθρωποι πού συνδέθηκαν στο σύστημα scouting της ομάδας τους, εργάζονται για τη Liverpool.

Εν συνεχεία, οι Times αναφέρουν ότι οι Reds πλήρωσαν 1 εκατομμύριο λίρες στους Πολίτες μετά από σχετικό διακανονισμό ανάμεσα στα δύο club, ενώ κανένας από τους υπαλλήλους της Liverpool πού φέρονται να ενεπλάκησαν στην υπόθεση δεν αποδέχτηκε οποιαδήποτε ευθύνη ή αδικοπραγία. Όλες οι προαναφερθείσες κατηγορίες δεν εξετάστηκαν ποτέ σε δικαστήριο (σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή).

Το άρθρο συνεχίζει ισχυριζόμενο κατά πρώτον ότι τον Ιούλιο του 2013 η City απηύθυνε παράπονο περί χρήσης της βάσης δεδομένων της από τρίτους, λέγοντας ότι αυτές οι έκνομες ενέργειες συνέβαιναν για 8 μήνες, και κατά δεύτερον ότι (σύμφωνα με πηγή του αρθρογράφου) η Premier League δεν ήταν ενήμερη για τον διακανονισμό ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Τέλος, σύμφωνα με τη Liverpool Echo, εκπρόσωπος της ομάδας μας δήλωσε σήμερα το πρωί ότι:

«Η Liverpool Football Club δε σχολιάζει τους ισχυρισμούς πού σχετίζονται με νομικές συμφωνίες πού μπορεί να έχει ή να μην έχει συνάψει με οποιαδήποτε άλλη ομάδα, οργανισμό ή ιδιώτη.»

Αυτά ήταν τα βασικότερα σημεία του 'σκανδάλου' πού έφεραν στη δημοσιότητα οι Times, σχετικά με τη Liverpool και τη Manchester City.
Αυτά ήταν τα βασικότερα σημεία του ‘σκανδάλου’ πού έφεραν στη δημοσιότητα οι Times, σχετικά με τη Liverpool και τη Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com