Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μέρες…Κιέβου οι τελευταίες στη Besiktas για τον Karius

Μέρες…Κιέβου οι τελευταίες στη Besiktas για τον Karius

Αν και πολύ δύσκολα θα βιώσει χειρότερη ποδοσφαιρική εμπειρία από αυτή του Κιέβου, και οι τελευταίες μέρες του Loris Karius δεν είναι ρόδινες.

Αναφερόμαστε φυσικά στο παιχνίδι της Besiktas με τη Slovan Bratislava το βράδυ της Πέμπτης για την πρώτη αγωνιστική του φετινού Europa League, στο οποίο ο -δανεικός από τη Liverpool στην τούρκικη ομάδα- Γερμανός τερματοφύλακας έκανε μία κάκιστη έξοδο, η οποία επέφερε το πρώτο γκολ των Σλοβάκων.

Η Besiktas εν τέλει έχασε με 4-2, και ο Loris έγινε ξανά το επίκεντρο της προσοχής για τους λάθος λόγους.

Μάλιστα, ο παίκτης (σε μία αντίστοιχη κίνηση με αυτή μετά τον τελικό της ομάδας μας με τη Real Μαδρίτης) ανέβασε ένα απολογητικό μήνυμα στα social media προφίλ του, στο οποίο έγραψε τα εξής:

«Ξέρω ότι αυτό το παιχνίδι πονάει. Τόσο εμάς σαν ομάδα, όσο και εσάς τους οπαδούς. Αναλαμβάνω την ευθύνη για το πρώτο γκολ, καθώς έπρεπε να έχω καθαρίσει καλύτερα τη φάση. Μετά από αυτό, και πάλι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε, καθώς δεχτήκαμε και ένα γκολ στο τέλος. Όμως σας παρακαλώ, ας παραμείνουμε ενωμένοι. Όλο το club (σαν σύνολο). Είμαστε ακόμα μέσα σε όλους τους φετινούς μας στόχους. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι τη Δευτέρα το βράδυ. Χρειαζόμαστε τη στήριξή σας για να το περάσουμε και αυτό. Ας παραμείνουμε μαζί και ας πάρουμε τους 3 βαθμούς τη Δευτέρα. Όλη η ομάδα θα δώσει τα πάντα στο γήπεδο για σας.»

O Loris Karius στην ήττα της Besiktas στο Europa League το βράδυ της Πέμπτης.
O Loris Karius στην ήττα της Besiktas στο Europa League το βράδυ της Πέμπτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com