Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν ήμασταν κουρασμένοι και η Napoli δεν ήταν καλύτερη από εμάς»

Klopp: «Δεν ήμασταν κουρασμένοι και η Napoli δεν ήταν καλύτερη από εμάς»

Μπορεί η Liverpool να μην τα κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο San Paolo και να γνώρισε την ήττα από την Napoli, αλλά ο Jürgen Klopp δεν έδειξε να είναι δυσαρεστημένος με την χθεσινή απόδοση της ομάδας και ανέφερε πως οι παίκτες του δεν ήταν κουρασμένοι.

Ο τεχνικός των Reds έκανε σύγκριση μεταξύ της περσινής και της φετινής εμφάνισης στο San Paolo:

“ Ήταν (η εμφάνιση) αρκετά καλύτερη από την περσινή, που χάσαμε 1-0. Είχαμε αρκετές καλές στιγμές και υπήρξαν πολλές αντεπιθέσεις. ”

“ Μέχρι το πέναλτι αμυνθήκαμε πολύ καλά και ήμασταν αρκετά συμπαγής, όπως ακριβώς πρέπει κόντρα σε τόσο δυνατές ομάδες. Δεν ήταν μια κακή εμφάνιση, κάναμε όσα χρειάζονται, για να πάρουμε την νίκη κόντρα στη Napoli. ”

Ρωτήθηκε αν θεωρεί πως η ομάδα του ήταν κουρασμένη στον αγώνα:

“ Οι ερωτήσεις σας είναι λίγο περίεργες. Νομίζω και ένας άλλος δημοσιογράφος από το Sky Italia με ρώτησε ή μου είπε, πως η Napoli ήταν καλύτερη από εμάς και εμείς κουρασμένη. Εγώ δεν είδα αυτό το παιχνίδι και δεν ξέρω πότε συνέβη και το είδε εκείνος. ” Είπε ο Klopp.

“ Λέτε επίσης πως ήμασταν κουρασμένοι. Ποιος είχε όμως τις κράμπες; Οι παίκτες της Liverpool ή οι παίκτες της Napoli; Μετά το 1-0, έμοιαζαν πιο φρέσκιοι από εμάς και αυτό είναι λογικό. Δεν είχαν όμως περισσότερη φρεσκάδα στον αγωνιστικό χώρο. ”

Αν θεωρεί πως το χθεσινό αποτέλεσμα θα είναι καθοριστικό για τον όμιλο:

“ Ελπίζω να μην είναι καθοριστικό. Δώστε μας μερικές εβδομάδες ακόμα, για να αποδείξουμε τους εαυτούς μας. Για την ώρα δείχνει, πως η Napoli έχει προκριθεί, αλλά ακόμα παίζουμε. Δεν θα σταματήσουμε. ”

Ο Klopp δεν ανησυχεί για την συνέχεια.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com