Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρεμιέρα στο UCL με ήττα από την Napoli για τους Reds

Πρεμιέρα στο UCL με ήττα από την Napoli για τους Reds

Πρεμιέρα με ήττα για τους Πρωταθλητές Ευρώπης στο Uefa Champions League. Η Liverpool γνώρισε την ήττα και φέτος στο San Paolo, αλλά αυτή τη φορά με σκορ 2-0, ξανά με δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Mertens και Llorente οι σκόρερ της Napoli.

Α’ Ημίχρονο: Με 3 αλλαγές ξεκίνησαν οι Reds σε σχέση με την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Newcastle στον αγώνα κόντρα στη Napoli. Οι Jordan Henderson, James Milner και Bobby Firmino πήραν τις θέσεις των Gini Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain και του τραυματία, Origi. Η Napoli ξεκίνησε καλά το ματς και απείλησε την εστία των Reds με δύο καλά σουτ του Fabian Ruiz, ωστόσο ο Adrian είχε απάντηση και στα δύο, ενώ ο Lozano που σκόραρε στην συνέχεια βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Μεγάλη ευκαιρία είχε στο 21’ η Liverpool με τον Mane να σουτάρει με το αριστερό εντός το περιοχής, αλλά τον Meret να διώχνει σε κόρνερ. Ευκαιρία είχαν οι Reds και στο 22ο λεπτό με την προσπάθεια του Milner ήταν αρκετά άστοχη. Είχε προηγηθεί εξαιρετική κίνηση του Mo Salah. Η τελική του Αιγύπτιου δεν βρήκε εστία στο 37’, ενώ η καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου άνηκε στους Reds με κεφαλιά του Firmino, η οποία έφυγε ελάχιστα έξω από το δοκάρι του Meret.

Β’ Ημίχρονο: Μια ανάσα από το 1-0 έφτασε η Napoli με τον Mertens στο 49’, αλλά ο Adrian πραγματοποίησε μια σπουδαία επέμβαση και κράτησε το μηδέν. Τεράστια ευκαιρία είχε η Liverpool στο 65’ με τον Salah να επιχειρεί ένα αριστερό σουτ εντός περιοχής, εκμεταλλευόμενος ένα λάθος του Μανωλά και τον Meret να πραγματοποιεί μια μεγάλη επέμβαση. Αμέσως μετά ο James Milner παραχώρησε την θέση του στον Gini Wijnaldum. Ο Meret μπλόκαρε σταθερά και το σουτ του Mane στο 74’. Το σκορ τελικά το άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, όπως ακριβώς και πέρυσι, αλλά αυτή τη φορά από το σημείο του πέναλτι και με σκόρερ τον Mertens. Ο Robertson ανέτρεψε τον Callejon και ο Βέλγος επιθετικός το μετέτρεψε σε γκολ. Στο 87ο λεπτό ο Henderson άφησε την θέση του στον Xherdan Shaqiri. Οι Reds δεν κατάφεραν να αντιδράσουν στο 1-0 και τελικά δέχθηκαν και δεύτερο στις καθυστερήσεις του αγώνα μετά από μεγάλο λάθος του van Dijk, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Llorente και τελείωσε με τον σωστό τρόπο φάση. 

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Κυριακή το απόγευμα κόντρα στην Chelsea στο Stamford Bridge.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Napoli: Meret, Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Rui, Callejon, Allan (Elmas 75′), Fabian Ruiz, Insigne (Zielinski 66′), Mertens, Lozano (Llorente 69′)

Έμειναν στον πάγκο: Ospina, Maksimovic, Milik, Ghoulam

Liverpool: Adrian, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson (Shaqiri 87′), Milner (Wijnaldum 66′), Salah, Mane, Firmino

Έμειναν στον πάγκο: Kelleher, Lovren, Gomez, Lallana, Oxlade-Chamberlain

Ήττα για την Liverpool στο San Paolo.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com