Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι πιθανές ενδεκάδες του Napoli – Liverpool

Οι πιθανές ενδεκάδες του Napoli – Liverpool

Η Liverpool κάνει την πρεμιέρα της απόψε το βράδυ στις 22:00 ώρα Ελλάδος στο φετινό Uefa Champions League και θα αντιμετωπίσει την Napoli στο San Paolo.

Οι Reds, σύμφωνα με τον Paul Joyce των Times δεν αναμένεται να κάνουν πολλές αλλαγές για την αναμέτρηση με τους δευτεραθλητές Ιταλίας.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Adrian, στο κέντρο της άμυνας ο Virgil van Dijk και στο πλευρό του ο Joel Matip, αριστερό μπακ ο Andrew Robertson (αν κριθεί απόλυτα έτοιμος), δεξί μπακ ο Joe Gomez και όχι ο Alexander-Arnold, όπως αναφέρει ο Paul Joyce.

Στην μεσαία γραμμή θα πάρει φανέλα βασικού ο αρχηγός, Jordan Henderson μαζί με τον Fabinho και κατά πάσα πιθανότητα τον James Milner, ο οποίος έχει να ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα για τους Reds.

Η επίθεση θα είναι η γνωστή για την Liverpool και θα αποτελείται από τους Bobby Firmino, Mohamed Salah και Sadio Mane. Στον πάγκο θα βρεθεί ο Rhian Brewster μετά και τον τραυματισμό του Divock Origi.

Η Napoli, από την άλλη αναμένεται να παραταχθεί με 4-4-1-1 και μοναδικό προωθημένο τον Dries Mertens, ενώ πίσω του θα βρίσκεται ο Lorenzo Insigne, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Τερματοφύλακας για την Napoli θα είναι ο Alex Meret. Στα στόπερ οι Koulibaly και Μανωλάς. Δεξί μπακ ο Di Lorenzo και αριστερό ο Mario Rui.

Οι Zielinski και Allan στο κέντρο με τους Lozano και Callejon στα δύο άκρα.

Η πιθανές συνθέσεις για απόψε.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com