Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δυνατή η Napoli, η Man. City είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Klopp: «Δυνατή η Napoli, η Man. City είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Τον πρώτο της αγώνα στο φετινό Uefa Champions League δίνει η Liverpool το βράδυ της Τρίτης και ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε στο San Paolo μίλησε για την Ιταλική ομάδα, στάθηκε στο πόσο δυνατή ομάδα είναι και εξήγησε τι θα πρέπει να κάνουν οι Reds.

Ο Klopp μίλησε για την Napoli:

“ Δεν ξέρω αν θα παίξει διαφορετικά κόντρα σε εμάς, αλλά η Napoli είχε μια πολύ καλή ομάδα και είχε μια πολύ καλή σεζόν. Έχει ξεκινήσει καλά και φέτος και έχει κρατήσει τους περισσότερους παίκτες της, όπως εμείς και αυτό την κάνει ενδιαφέρουσα ομάδα. ”

“ Είναι μια πεισματάρα ομάδα, με την καλή έννοια. Παίζουν ποδόσφαιρο, βγαίνουν σε αντεπιθέσεις και διασπάνε την άμυνα. Είναι δημιουργική ομάδα και μου αρέσει να την αναλύω και να την βλέπω. ”

Αν πιστεύει πως η ατμόσφαιρα στο San Paolo παίζει ρόλο:

“ Ναι. ” Απάντησε ο Γερμανός.

Για τα αποδυτήρια του γηπέδου:

“ Είναι υπέροχα. Για εμάς είναι ακριβώς τα ίδια με πέρυσι. Τα νιώσαμε όπως πρέπει να είναι τα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων. ”

Αν θα είναι ικανοποιημένος με ισοπαλία στον αγώνα:

“ Δεν ξέρω. Ας παίξουμε τον αγώνα πρώτα και μετά θα αποφασίσω τι αποτέλεσμα ήθελα. Αν είμαστε αρκετά καλοί, ώστε να κερδίσουμε, θέλω να κερδίσουμε. ”

Για τον Lorenzo Insigne της Napoli:

“ Πάντα είναι χαμογελαστός πριν την έναρξη του αγώνα και μετά το τέλος του αγώνα έχει πιο πολλούς λόγους να το κάνει. Είναι θαυμάσιος παίκτης και ακόμη δουλεύουμε, για να καταφέρουμε να τον σταματήσουμε. Ίσως τα καταφέρουμε μια μέρα. ”

Ρωτήθηκε και αν είναι η Liverpool η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη:

“ Δεν μπορούμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, γιατί η Manchester City είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και είμαστε στον ίδιο πλανήτη. ” Απάντησε ο Klopp.

Εξήγησε τι πρέπει να κάνει η ομάδα μέσα στη σεζόν:

“ Θέλουμε να είμαστε σταθεροί, όπως και πέρυσι, αλλά και να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Θα κρίνουμε στο τέλος της σεζόν, αν έχουμε βελτιωθεί. Θα δίνουμε συνέχεια τον καλύτερό μας εαυτό. ”

Αν έχει να δώσει κάποια συμβουλή μετά την κατάκτηση του Champions League:

“ Δεν μπορείς να κατακτήσεις το Champions League, αν ξεκινήσεις να πίνεις, να παίρνεις ναρκωτικά και να οδηγείς διαφορετικά αμάξια. Αυτά δεν μπορούν σε βοηθήσουν να το κατακτήσεις. ”

Στην Ιταλία για το ματς με την Napoli οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com