Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ancelotti: «Η Liverpool είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη»

Ancelotti: «Η Liverpool είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη»

Λίγη ώρα πριν τον Jürgen Klopp, μίλησε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Napoli, Carlo Ancelotti και είχε να πει τα καλύτερα για τους Reds, αφού τους χαρακτήρισε ως την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Ο Ιταλός προπονητής είπε για την Liverpool και το ματς:

“ Είναι ο πρώτος αγώνας του Champions League και έχουμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Στην Premier League έχουν το απόλυτο των βαθμών. ”

“ Θα είναι ένα δύσκολο τεστ, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι. Θεωρώ πως θα είναι ένα παιχνίδι με παρόμοια με το περσινό συναισθήματα. Θα έχει μεγάλη ένταση και ελπίζουμε και φέτος να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα. ”

“ Το αποτέλεσμα σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι σημαντικό, αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι να καταφέρουμε ανταγωνιστούμε τόσο καλές ομάδες. Πέρυσι είχαμε έναν πολύ δύσκολο όμιλο και σχεδόν προκριθήκαμε. Είμαστε αποφασισμένοι να ξεπεράσουμε την περσινή απογοήτευση. ”

“ Η Liverpool έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι, γιατί η κατάκτηση του Champions League σου δίνει αυτοπεποίθηση. ”

“ Έχει βελτιωθεί όμως και η Napoli από πέρυσι. Έχουμε ενισχύσει το ρόστερ μας με μερικούς ποιοτικούς παίκτες. Θα είναι ένα καλό παιχνίδι και θα γίνει μια σπουδαία μάχη. ” Έκλεισε ο Ancelotti.

Jurgen Klopp και Carlo Ancelotti στους πάγκους τους κατά τη διάρκεια του φιλικού τον Ιούλιο.
Jurgen Klopp και Carlo Ancelotti στους πάγκους τους κατά τη διάρκεια του φιλικού τον Ιούλιο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com