Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο καιρός της Αγγλίας αποτελεί πρόβλημα για τον Klopp»

«Ο καιρός της Αγγλίας αποτελεί πρόβλημα για τον Klopp»

Ο μάνατζερ του Jürgen Klopp, Marc Kosicke μίλησε ξανά για το μέλλον του τεχνικού της Liverpool σε Γερμανικό μέσο και για μια ακόμη φορά απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση, ενώ για πρώτη φορά ανέφερε πως ο καιρός της Αγγλίας αποτελεί πρόβλημα για τον 52χρονο προπονητή και για την σύζυγό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Kosicke στο Spox:

“ Το συμβόλαιο του Jürgen έχει ισχύ μέχρι το 2022 και δεν είναι μυστικό, πως ο σύλλογος θα ήθελε να το ανανεώσει. Έχουμε όμως ακόμα χρόνο γι’ αυτό. ”

“ Πρέπει πρώτα να περιμένουμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και αν η κλιματική αλλαγή θα φέρει καλύτερο καιρό στην και στην Αγγλία ή μόνο στη Γερμανία.  Δεν πρέπει να υποτιμάει κανείς, το γεγονός πως ο κακός καιρός εκνευρίζει τον Klopp. ”

“ Θυμάμαι πως τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο η ομάδα ρώτησε πρώτη φορά για επέκταση και τους απάντησα, πως πρέπει να περιμένουμε πρώτα. ”

“ Η Ulla (σύζυγος του Jürgen Klopp) και ο Jürgen σηκώνονται το πρωί και έξω είναι σκοτάδι. Είναι επίσης σκοτάδι ή μια γκρι ατμόσφαιρα ή ψιχαλίζει.”

“ Οι ομάδες στην Γερμανία, κατά την διάρκεια της χειμερινής διακοπής, φεύγουν για διακοπές για δύο εβδομάδες, αν ο καιρός δεν είναι καλός. Έπειτα έρχονται για ένα προπονητικό camp. ”

“ Στην ίδια περίοδο, οι προπονητές στην Αγγλία έχουν να προετοιμαστούν για περίπου 13 παιχνίδια, κάτι το οποίο είναι εξουθενωτικό και δεν είναι εύκολο. ”

Ο Jürgen Klopp στον άσχημο καιρό της Αγγλίας κατά την διάρκεια του αγώνα με την Wolves τον περασμένο Δεκέμβριο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com