Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Napoli – Liverpool (preview)

Napoli – Liverpool (preview)

Το Champions League ξεκινάει και η κάτοχος του τροπαίου, Liverpool φιλοξενείται την Τρίτη στις 22:00 ώρα Ελλάδος στο San Paolo από την Napoli.

Οι Reds θέλουν να κάνουν πρεμιέρα με το δεξί στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, όπως είχε συμβεί και πέρυσι, ενώ ο στόχος τους είναι φυσικά να κατακτήσουν τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η ψυχολογία των Πρωταθλητών Ευρώπης είναι σαφώς ανεβασμένη μετά τις 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Premier League, αλλά και την κατάκτηση του Uefa Super Cup στην Τουρκία τον περασμένο μήνα.

Οι απουσίες για τον Jürgen Klopp είναι δεδομένες και γνωστές, καθώς ούτε αύριο θα αγωνιστούν οι Alisson Becker, Naby Keita, Nathaniel Clyne, ενώ εκτός ναποστολής έμεινε ο Divock Origi, κάτι που σημαίνει πως είναι εξαιρετικά πιθανό να βρεθεί στον πάγκο ο Rhian Brewster.

Η μόνη αλλαγή που ενδέχεται να κάνει ο Γερμανός στην άμυνα είναι η χρησιμοποιήση του Joe Gomez αντί του Joel Matip στο πλευρό του Virgil van Dijk, αν τελικά καταφέρει να αγωνιστεί ο Robertson.

Ο James Milner θα πάρει την θέση του Σκωτσέζου, σε περίπτωση που εκείνος δεν τα καταφέρει. Αλλά λογικά θα ξεκινήσει ο Robbo.

Από εκεί και πέρα, ο αρχηγός, Jordan Henderson αναμένεται να επανέλθει στο αρχικό σχήμα, κατά πάσα πιθανότητα στην θέση του Alex Oxlade-Chamberlain.

Στην επίθεση ο Bobby Firmino θα επιστρέψει στην ενδεκάδα και οι Mane και Salah θα πάρουν ξανά βασικού.

Όσο αφορά την Napoli, είναι γνώριμη αντίπαλος των Reds, τόσο από το φιλικό του Ιουλίου (0-3), όσο και από τις περσινές αναμετρήσεις για το Uefa Champions League, όταν και οι δύο ομάδες πήραν εντός έδρας νίκες με 1-0 και τελικά οι Reds ήταν αυτοί που πήραν την πρόκριση και έφτασαν μέχρι τον τελικό της Μαδρίτης.

Ενισχύθηκε μεταγραφικά με τις προσθήκες των Μανωλά και Lozano να ξεχωρίζουν, ενώ στο πρωτάθλημα έχει δύο νίκες και μια ήττα με 4-3 από την Juventus μετά από 3 αγώνες.

Το Σάββατο επικράτησε της Sampdoria με 2-0 και είδε έναν από τους πιο σημαντικούς της παίκτες, τον Lorenzo Insigne να επιστρέφει στην δράση μετά τον τραυματισμό του.

Στην διαθέση του Carlo Ancelotti δεν θα βρίσκονται οι Milik και Hysaj, καθώς δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γερμανός, Felix Brych.

Στον περσινό αγώνα του San Paolo, η Napoli είχε νικήσει με 1-0 την Liverpool με γκολ του Lorenzo Insigne στα τελευταία λεπτά.

Έτοιμη για πρεμιέρα με το δεξί στην Ιταλία, η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com