Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > De Bruyne: «Πέρυσι ήμασταν 7 βαθμούς πίσω, μπορούμε να το πάρουμε»

De Bruyne: «Πέρυσι ήμασταν 7 βαθμούς πίσω, μπορούμε να το πάρουμε»

Μια ήττα, την οποία σχεδόν κανείς δεν περίμενε υπέστη το βράδυ του Σαββάτου στο Carrow Road η Manchester City από την Norwich City, όμως ο μέσος της, Kevin De Bruyne δεν έδειξε να ανησυχεί για το πρωτάθλημα και για το γεγονός, πως η ομάδα του βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από την Liverpool μετά από πέντε αγωνιστικές.

Ας δούμε τι ακριβώς είπε ο Βέλγος:

“ Πέρυσι είχαμε μείνει 7 βαθμούς πίσω από τον πρώτο. Συμβαίνει. Εννοείται πως θέλουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι, αλλά είναι δύσκολο. Πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο, όταν εκείνος παίζει καλά. Έπαιξαν καλά και έγινε αυτό (η ήττα από την Norwich). ” Δήλωσε ο Kevin De Bruyne.

“ Οι επόμενοι 7 μήνες θα είναι δύσκολοι, όπως ακριβώς και πέρυσι. Δεν σταματάει ποτέ. Είναι η δουλειά μας και κάποιες φορές είναι δύσκολη, αλλά πρέπει να ανταπεξέλθουμε. ”

“ Χάσαμε 4 παιχνίδια από τα 38 πέρυσι και αυτός ήταν ένας καλός απολογισμός. Μπορούμε να πάρουμε και φέτος τον τίτλο με τον ίδιο αριθμό βαθμών με πέρυσι. ”

Την έκτη αγωνιστική η ομάδα του Pep Guardiola θα υποδεχθεί στο Etihad Stadium την Watford το Σάββατο, ενώ οι Reds θα αντιμετωπίσουν στο Stamford Bridge την Chelsea το απόγευμα της Κυριακής στις 18:30 ώρα Ελλάδος.

Τα πάντα για τον τίτλο και φέτος οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com