Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν νομίζω πως υπάρχει καλύτερο αριστερό μπακ στην Ευρώπη από τον Robertson»

Klopp: «Δεν νομίζω πως υπάρχει καλύτερο αριστερό μπακ στην Ευρώπη από τον Robertson»

O Jurgen Klopp συγχαίρει τον Andy Robertson μετά τη νίκη του Σαββάτου επί της Newcastle.

Ο Andrew Robertson στον χθεσινό αγώνα με την Newcastle ήταν εξαιρετικός, όπως άλλωστε συνηθίζει με την φανέλα της Liverpool και ο Jürgen Klopp μίλησε για εκείνον σε μια αποκλειστική συνέντευξη με την Daily Record της Σκωτίας.

Ο Γερμανός λοιπόν ρωτήθηκε αν υπάρχει καλύτερο αριστερό μπακ από τον Robbo στην Ευρώπη:

“ Ο Robbo είναι εξαιρετικό παιδί και μου αρέσει ότι το έχει κάνει με τον δύσκολο τρόπο. Έγινε καλύτερος με εμάς; Ναι. Γίναμε εμείς καλύτεροι με εκείνον; Ναι, τότε είναι μια κατάσταση, στην οποία έχουν κερδίσει και οι δύο. ”

“ Είναι τιμή μου να δουλεύω μαζί του, από την πρώτη του μέρα στην ομάδα. Αντιμετώπισε δυσκολίες τους πρώτους 3 ή 4 μήνες μέχρι να μπει στην ομάδα και να προσαρμοστεί, αλλά μπορούσες να δεις τα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης που είχε από την αρχή και γι’ αυτό τον αποκτήσαμε. ”

“ Πραγματικά, δεν νομίζω πως υπάρχει καλύτερο αριστερό μπακ στην Ευρώπη. Έχει ξεκινήσει και την φετινή σεζόν με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. ” Είπε ο Klopp.

“ Μπορούμε να μιλάμε για ώρες για τα θετικά του Robbo. Για τα αρνητικά όμως θα πρέπει να σταματήσουμε τώρα, γιατί δεν υπάρχει κανένα. ”

“ Αν θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση; Ίσως ναι, αλλά όταν είναι με εμάς την έχει. Είναι ίσως ο καλύτερος Σκωτσέζος εδώ μετά τον Kenny Dalglish, αν και ο Gary McAllister ήταν επίσης ένας υπέροχος παίκτης. ”

Ο καλύτερος στην Ευρώπη ο Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com