Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Να παραμείνουμε ‘καυτοί’, έρχονται πολλά παιχνίδια!»

Robertson: «Να παραμείνουμε ‘καυτοί’, έρχονται πολλά παιχνίδια!»

Ένας από τους παίκτες της Liverpool πού παραχώρησαν δηλώσεις μετά τη χθεσινή νίκη των Κόκκινων επί της Newcastle, ήταν ο Andy Robertson.

Μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας μας, ο Robbo τόνισε την ανάγκη του ίδιου και των συμπαικτών του να διατηρήσουν στο έπακρο τον έντονο ρυθμό πού έχουν ήδη αποκτήσει σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν, δεδομένων των συνεχών παιχνιδιών πού έρχονται μέχρι το επόμενο international break.

«Ο Αύγουστος ήταν χαλαρός εν σχέσει με αυτά στα οποία είμαστε συνηθισμένοι, όμως το Σεπτέμβρη επανέρχεται το σφιχτό πρόγραμμα», είπε αρχικά ο Σκοτσέζος.

«Το Champions League ξαναρχίζει την Τρίτη, και τη Δευτέρα έχουμε πτήση.»

«Οπότε, όλα έχουν να κάνουν με την αποθεραπεία (μετά το χθεσινό παιχνίδι), χρειάζεται να αποθεραπευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση της Τρίτης.»

«Ο Σεπτέμβριος είναι πάντα μία πολυάσχολη (busy) περίοδος, την οποία πρέπει να περάσουμε όντες ‘στην τσίτα’, και παίρνοντας τα αποτελέσματα πού θέλουμε.»

Στη συνέχεια, ο Andy Robertson είπε δύο λόγια και για τη νίκη της ομάδας μας επί της Newcastle, και πιο συγκεκριμένα για το πώς αυτή κατάφερε να κάνει το comeback, μετά το γρήγορο γκολ της ομάδας του Bruce:

«Εδώ (στο Anfield), δε βρισκόμαστε πολύ συχνά πίσω στο σκορ, οπότε αντιδράσαμε καλά. Και αυτό διότι όταν δε βρίσκεσαι συχνά πίσω στο σκορ, μπορεί μερικές φορές οι άνθρωποι να εκπλαγούν – τόσο οι παίκτες, όσο και ο κόσμος.»

«Όλοι όμως αντέδρασαν πολύ σωστά, και ευτυχώς ισοφαρίσαμε, γιατί όσο κυλάει ο χρόνος στο παιχνίδι, τόσο περισσότερο μπορεί να εφαρμόσει το πλάνο του ο Steve Bruce. Έχω υπάρξει μέρος του πλάνου του (ο Bruce ήταν προπονητής του Robbo στη Hull) και ξέρω πόσο καλοί είναι σε αυτό. Ευτυχώς ισοφαρίσαμε σχετικά γρήγορα.»

«Είμαστε απογοητευμένοι πού ο Div (Origi) έγινε αναγκαστική αλλαγή – μακάρι να μην είναι τόσο σοβαρό -, έπρεπε όμως να βγει εκείνη τη στιγμή. Όμως το να έχεις στον πάγκο τον Bobby σου δίνει πάντα μία καλή επιλογή για αλλαγή.»

«Προφανώς (ο Firmino) επέστρεψε αργά από τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα, και έτσι ο προπονητής αποφάσισε να τον κρατήσει στον πάγκο. Όταν μπήκε αλλαγή, έδειξε την κλάση του, και μάλλον θα μπορούσε να έχει τρεις ή τέσσερις assists.»

«Επέδρασε πολύ θετικά στην ομάδα, και ήταν κάτι πού χρειαζόμασταν. Ευτυχώς, είχαμε όσα χρειαζόμασταν για να πάρουμε τους τρεις πόντους.»

O Jurgen Klopp συγχαίρει τον Andy Robertson μετά τη χθεσινή νίκη.
O Jurgen Klopp συγχαίρει τον Andy Robertson μετά τη χθεσινή νίκη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com