Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «Συγχαρητήρια Liverpool, πήρες το πρωτάθλημα»

Guardiola: «Συγχαρητήρια Liverpool, πήρες το πρωτάθλημα»

Μια απρόσμενη ήττα υπέστη χθες το βράδυ η Manchester City από την Norwich με σκορ 3-2 στο Carrow Road και ο Καταλανός προπονητής της, Pep Guardiola έδωσε ένα ακόμη μοναδικό show στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ενώ φυσικά αναφέρθηκε ξανά στην πρωτοπόρο, Liverpool.

Ο Pep Guardiola είπε τα εξής:

“ Βρισκόμαστε στον Σεπτέμβριο, τι μπορούμε να κάνουμε; Συγχαρητήρια, Liverpool, είσαι η πρωταθλήτρια. Είναι Σεπτέμβρης, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ας ξεκουραστούμε, έπειτα θα πάμε στην Ουκρανία και μετά θα προσπαθήσουμε ξανά. ”

“ Γνωρίζουμε την ποιότητα των αντιπάλων μας. Όχι, μόνο της Liverpool, αλλά ειδικά της Liverpool, η οποία γνωρίζω πως είναι 5 βαθμούς μπροστά τον Σεπτέμβριο, αλλά είναι ακόμα Σεπτέμβριος. Μετά το ματς με την Shakhtar θα αντιμετωπίσουμε την Watford και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. ”

“ Ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός και ο κόσμος δεν μπορεί να περιμένει συνέχεια να κερδίζουμε ή να φτάνουμε τους 90 και τους 100 βαθμούς. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και φάνηκε. ” Είπε ο Guardiola.

“ Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν ήταν ένα φυσιολογικό παιχνίδι, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και θα έχουμε τουλάχιστον άλλα 2 ή 3 ματς σαν αυτό. ”

“ Δεν ήμασταν τέλειοι ως ομάδα και βρισκόμαστε πέντε βαθμούς πίσω από τον πρώτο. Θα πρέπει να συνεχίσουμε. ”

Από τώρα στο +5 η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com