Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήμουν έτοιμος να τραγουδήσω και εγώ το τραγούδι του Firmino»

Klopp: «Ήμουν έτοιμος να τραγουδήσω και εγώ το τραγούδι του Firmino»

Την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισε η Liverpool και σε μεγάλο βαθμό το οφείλει στην εξαιρετική απόδοση, που είχε ο Bobby Firmino από την στιγμή, που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο. Σε αυτό στάθηκε και ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Ο Γερμανός μίλησε για τον εξαιρετικό Bobby:

“ Ήμουν έτοιμος να τραγουδήσω και εγώ το τραγούδι του Firmino. Γνωρίζαμε πως μπορούσε να παίξει, αλλά τον ξεκουράσαμε, λόγω του ταξιδιού που έκανε. Η Βραζιλία ήταν στο Miami και στο LA και επέστρεψε την Πέμπτη το βράδυ. ”

“ Αυτά που έκανε ο Bobby στον αγωνιστικό χώρο ήταν φαινομενικά. ” Είπε ο Klopp.

Σχολίασε και το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Joel Matip στο πρώτο ημίχρονο:

“ Ο τέταρτος διαιτητής μου είπε, πως έγινε έλεγχος στην φάση από το VAR. Για εμένα ήταν ένα ξεκάθαρο πέναλτι και έμεινα έκπληκτος που δεν δόθηκε. Κερδίσαμε και έτσι δεν είναι μεγάλο θέμα.”

“ Θα ήταν όμως διαφορετική η συζήτηση, αν είχαμε χάσει με 0-1. Ήταν όμως πέναλτι. Δεν μπορείς να παλεύεις έτσι για μια μπάλα. Δεν χρειάζεσαι το VAR για τέτοιες αποφάσεις. Είναι ξεκάθαρο, το σφυρίζεις και στήνεις την μπάλα στην βούλα για την εκτέλεση. ”

Αν του άρεσε η εμφάνιση της ομάδας:

“ Άρχισε να μου αρέσει η εμφάνιση μετά τα πρώτα 25 λεπτά, όταν μπήκαμε στο παιχνίδι. Το χρειαζόμασαν αυτό (το 0-1). Δεν θέλαμε να συμβεί, αλλά δεν είναι και απίθανο να συμβεί. Η Newcastle το έκανε και ήταν πάντα μια απειλή με τις αντεπιθέσεις. ”

“ Χρειαστήκαμε άλλα 15-16 λεπτά, για να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας στον αγώνα και να παίξουμε πιο γρήγορα. ” Είπε ο Klopp.

“ Δείξαμε μερικές εικόνες στα παιδιά (στο ημίχρονο) και στο δεύτερο ημίχρονο σκοράραμε μόνο ένα γκολ, αλλά παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Υπήρξαν στιγμές που το απόλαυσα, όχι πολλές, αλλά τόσες, ώστε να αξίζουμε την νίκη. ”

Bobby Firmino και Sadio Mane πανηγυρίζουν το 2-1.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com