Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Έχουμε πολλά παιχνίδια και πρέπει να βρούμε λύσεις»

Klopp: «Έχουμε πολλά παιχνίδια και πρέπει να βρούμε λύσεις»

Έτοιμος να κάνει αλλαγές είναι ο Jürgen Klopp, όπως είχε δηλώσει και πριν τον αγώνα με την Burnley, καθώς δήλωσε πως η ομάδα πρέπει να χρησιμοποιήσει το rotation της και να βρει λύσεις στα πολλά παιχνίδια που έχει να δώσει το επόμενο διάστημα.

Ο Klopp ρωτήθηκε αν θα παρουσιάστει έτοιμη στον αγώνα της Τρίτης με την Napoli η ομάδα:

“ Πρέπει πρώτα να είμαστε καλοί στο σημερινό παιχνίδι και αρκετά ζωντανοί και έπειτα θα πάμε στο παιχνίδι με την Napoli. Δεν μιλάμε πλέον για το ξεκίνημα της σεζόν, γιατί τώρα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. ”

“ Πέρυσι εκεί (San Paolo) κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι στο Champions League, οπότε έχουμε κάτι να αποδείξουμε και ελπίζουμε να μπορούμε να το κάνουμε. Μετά έχουμε να παίξουμε εκτός έδρας με την Chelsea και μόλις γυρίσουμε από το Λονδίνο θα έχουμε να πάμε στη Sheffield. ”

Μίλησε για το καλό ξεκίνημα των Reds στη φετινή σεζόν:

“ Η αρχή είναι πάντα η αρχή. Ήταν καλή, αλλά τώρα έχει τελειώσει. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Αυτό μας έφερε στην περσινή μας θέση. Όσο μπορούμε να κρατήσουμε αυτή την νοοτροπία, όλα θα είναι καλά. ”

“ Έχουμε την ποιότητα, αλλά μόνο με αυτή την νοοτροπία θα δείξουμε και στο χορτάρι, ότι μπορούμε. ”

Αν πρόκειται να κάνει αλλαγές:

“ Εννοείται και οι παίκτες το γνωρίζουν. Στα πρώτα 4 παιχνίδια δεν υπήρχε λόγος να κάνουμε αλλαγές, γιατί παίζαμε μια φορά την εβδομάδα και είχαμε μέρες να προετοιμαστούμε. ”

“ Είχαμε βρει τον ρυθμό, οπότε δεν υπήρχε λόγος για αλλαγές. Γιατί να κάνεις αλλαγές, αν παίζεις καλά. Οι παίκτες γνωρίζουν, ότι μπορούν να παίξουν καλά. ”

“ Τώρα όμως θα έχουν παίξει Τρίτη ή Τετάρτη, οπότε θα πρέπει να βρούμε λύσεις και να ελπίζουμε πως θα δουλέψουν. ”

“ Τα επόμενα παιχνίδια ανήκουν στην πιο δύσκολη περίοδο. Από τώρα μέχρι τον Ιανουάριο. ”

Ο Shaqiri είναι από τους παίκτες που θα μπουν στο rotation.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com