Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ceballos: «Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι σαν το Anfield»

Ceballos: «Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι σαν το Anfield»

Ο μέσος της Arsenal, Dani Ceballos παραχώρησε συνέντευξη στον Guardian, κατά την οποία μίλησε και για την εμπειρία του από το Anfield, στο οποίο αγωνίστηκε τον περασμένο μήνα και γνώρισε την ήττα με 3-1, καθώς και για τους Reds.

Ο Ισπανός είχε να πει τα εξής για την ατμόσφαιρα του Anfield:

“ Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο με αυτό που είδα στο Anfield. Δεν έχω ξαναδεί μια ομάδα να παίζει καλύτερα (από την Liverpool) και να πρεσάρει τόσο καλά. Οι οπαδοί τους επίσης τους βοηθούν σημαντικά. ”

“ Σου πέρνουν τον αέρα. Ξοδεύεις πολύ χρόνο στην άμυνα και όταν θέλεις να κάνεις κάτι με την μπάλα, όταν θέλεις να πάρεις ανάσα βρίσκονται μπροστά από εσένα. Είναι πολύ καλά οργανωμένοι. ” Είπε ο Ceballos.

Τόνισε επίσης πως η Arsenal αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να συγκριθεί με την Liverpool:

“ Δεν μπορούμε να συγκριθούμε αυτή τη στιγμή. Δουλεούμε πάνω σε παρόμοια πράγματα, αλλά ο Jürgen Klopp ήρθε το 2015 και ο Unai ήρθε πέρσι. ”

“ Η Arsenal έχασε για έναν βαθμό την πρόκριση στο Champions League και έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του Europa League. Η άφιξη του Emery είναι πολύ θετική για την ομάδα. Σε μερικά χρόνια η Arsenal θα βρίσκεται μέσα στις 10 καλύτερες ομάδες του κόσμου και θα διεκδικεί όλα τα τρόπαια.”

Ο Mo Salah πανηγυρίζει το 3-0 κόντρα στην Arsenal.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com