Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lallana: «Είμαι σίγουρος πως θα συνεισφέρω φέτος»

Lallana: «Είμαι σίγουρος πως θα συνεισφέρω φέτος»

Την δική του ευκαιρία για την φετινή σεζόν περιμένει ο Adam Lallana και μιλώντας στους Times, δηλώσε πως αν του δοθεί, είναι σίγουρος πως θα καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθειά του να μάθει την θέση του εξαριού.

Για την φετινή σεζόν και την ευκαιρία που περιμένει δήλωσε:

“ Εγώ ακόμα περιμένω την ευκαιρία μου. Μπορεί να έρθει ή μπορεί και να μην έρθει, πάντως σίγουρα με ενδιαφέρει. ”

“ Αισθάνομαι καλά, υγιής και δυνατός. Θέλω να είμαι μέλος της ομάδας. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και εγώ πρέπει να βελτιώνομαι συνεχώς, κάτι που μου ήταν δύσκολο τα δύο τελευταία χρόνια. Δεν μπορώ να μείνω ο ίδιος παίκτης. Πρέπει να γίνω καλύτερος, γιατί και η ομάδα έχει γίνει καλύτερη. ” Είπε ο 31χρονος.

“ Δεν βρέθηκα στην αποστολή για τον πρώτο αγώνα της σεζόν με την Norwich και ήταν κάτι που μου άνοιξε τα μάτια. Δεν το περίμενα. Δεν το είχα ζήσει αυτό από τότε, που ήμουν μικρός και έπαιζα στην Southampton. ”

“ Είναι όμως μια σεζόν με 60 παιχνίδια και κοιτάζω τις τελευταίες σεζόν και καταλαβαίνω πως πρέπει να έχω υπομονή. Είμαι σίγουρος, πως θα συνεισφέρω σε μεγάλο βαθμό, αν είμαι υγιής. ”

Ο Lallana μίλησε και για την νέα θέση που προσπαθεί να μάθει:

“ Όταν αγωνίζεσαι ως 6αρι βρίσκεσαι στο κέντρο του γηπέδου και συμμετέχεις πιο πολύ στο παιχνίδι. Αυτό το κατάλαβα αμέσως. Είναι ωραίο να έχεις την μπάλα στα πόδια σου. ”

“ Ο Jordan Henderson μου είπε πως πρέπει να δω πως παίζει ο Frenkie de Jong. Ντριμπλάρει περισσότερο από τα άλλα 6αρια, κάτι το οποίο είναι ρίσκο, αλλά το έχω στο παιχνίδι μου. ”

“ Πλέον προσέχω περισσότερο την θέση 6 από την θέση 8. Προσέχω και τον Fabinho σε μερικά παιχνίδια και είναι εξαιρετικός. ”

Για τους τραυματισμούς και την δύσκολη περσινή σεζόν που είχε πρόσθεσε:

“ Υπήρξαν πολλές περιόδους μέσα στην περσινή σεζόν, όπου ήμουν θυμωμένος και νευριασμένος. Όχι με κάποιον συγκεκριμένα, αλλά με την κατάσταση. ”

“ Πάλευα συνέχεια να καταφέρω να συνεισφέρω στην ομάδα. Όταν είσαι τραυματίας, δεν μπορείς να κάνεις και την δουλειά σου. ” Τόνισε ο Lallana.

“ Εκείνη την περίοδο είχα απομακρυνθεί λίγο και από τον Jordan (Henderson). Ήξερα πως ήταν μια σημαντική περίοδος για εκείνον και έπρεπε να επικεντρωθεί σε άλλα σημαντικά πράγματα ως αρχηγός της ομάδας, οπότε δεν ήθελα να τον κάνω να ανησυχεί για εμένα. ”

Henderson και Lallana πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com