Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Να σταματήσει να περνά για ηλίθιο τον κόσμο ο Fekir!»

«Να σταματήσει να περνά για ηλίθιο τον κόσμο ο Fekir!»

Ασαφής παρουσιάστηκε ο Fekir για το μέλλον του.

Ένα ακόμα επεισόδιο στο μακροσκελές σίριαλ της μη μεταγραφής του Nabil Fekir στη Liverpool το καλοκαίρι του 2018 προστέθηκε εσχάτως.

Συγκεκριμένα, και μετά τους ισχυρισμούς του παίκτη ότι ο λόγος της αποτυχίας ολοκλήρωσης της μετακίνησής του στο Anfield δεν αφορούσε στο γόνατό του, ο ατζέντης που είχε εκείνη την εποχή απάντησε στις δηλώσεις του πρώην πελάτη του και έδωσε τη δική του εκδοχή στα πράγματα

Ο εν λόγω manager λοιπόν, ονόματι Jean-Pierre Bernes, άσκησε αρνητική στα πρόσφατα λεγόμενα του νυν ποδοσφαιριστή της Real Betis, ενισχύοντας αφενός τους ισχυρισμούς πού έχουν διατυπωθεί για το γόνατό του, προσθέτοντας αφετέρου μία καινούρια εξήγηση, η οποία βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Πάμε να δούμε τι ακριβώς είπε ο Bernes, μιλώντας επίσης στη L’ Equipe:

«(ο Fekir) Πρέπει να σταματήσει τώρα αυτό πού κάνει, να περνάει τον κόσμο για ηλίθιο. Όλοι γνωρίζουν τι συνέβη.»

«Η μεταγραφή στη Liverpool χάλασε για δύο λόγους. Ο ένας είναι το γόνατό του, για το οποίο ακόμα και οι ηγέτες της αγγλικής ομάδας ήταν πρόθυμοι να κάνουν κάτι.»

«Ο δεύτερος είναι η εμφάνιση ενός αλλοδαπού ψευτο-εκπροσώπου (του παίκτη), ο οποίος τη στιγμή πού θα υπέγραφε ο παίκτης, ζήτησε να να επανεξεταστούν από την αρχή οι διαπραγματεύσεις!»

O Nabil Fekir με τη φανέλα της ομάδας πού τελικά τον απέκτησε όντως από τη Lyon, της Real Betis.
O Nabil Fekir με τη φανέλα της ομάδας πού τελικά τον απέκτησε όντως από τη Lyon, της Real Betis.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com