Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για Klopp και Firmino ο Coutinho

Μίλησε για Klopp και Firmino ο Coutinho

Τις πρώτες του εβδομάδες στην Bayern Munich διανύει ο Philippe Coutinho και την επόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί και στο Uefa Champions League με την Γερμανική ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος δείχνει να προσαρμόζεται στο Μόναχο και εξήγησε μέσω της Sport Bild πως τον βοήθησε ο Bobby Firmino να επιλέξει την Bundesliga και αποκάλυψε τι του είπε ο Jürgen Klopp μετά την οριστικοποίηση του δανεισμού του στην πρωταθλήτρια Γερμανίας.

Πρώτα μίλησε για τον Jürgen Klopp και εκθείασε την σπουδαία δουλειά που έχει κάνει ο Γερμανός στην Liverpool:

“ Αμέσως μετά τον δανεισμό, μου έστειλε ένα μήνυμα και μου ευχήθηκε καλή τύχη. Μου είπε, πως η Bayern είναι μια μεγάλη ομάδα και ο ανταγωνισμός στην Bundesliga είναι καλός. Επίσης μου είπε πως είναι πολύ χαρούμενος, που θα με δει να παίζω εδώ. ”

“ Είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Είναι ένας ηγέτης με μοναδική νοοτροπία. Έμαθα πολλά από εκείνον και ειδικά σε θέματα ψυχολογίας. ” Είπε ο Coutinho.

“ Άλλαξε την Liverpool και ο σύλλογος τώρα έχει νέα ζωή. Την έκανε ξανά δυνατή ομάδα. Ήταν τιμή μου, που δούλεψα μαζί του. ”

Ενώ για τον ρόλο του Bobby Firmino στην μετακίνησή του στην Bundesliga:

“ Μίλησα μαζί του για την ένταση των παιχνιδιών στην Bundesliga και πόσο δύσκολα είναι τα ματς εδώ. Μου είπε πολλά πράγματα για αρκετές ομάδες της Bundesliga. ”

“ Έπαιξα στη Liverpool για μερικά χρόνια και από τα πρώτα μου παιχνίδια στην Γερμανία, κατάλαβα πως οι αγώνες εδώ έχουν μεγάλη ένταση, όπως ακριβώς και στην Αγγλία. ”

“ Πολύ περισσότερη από την Ισπανία και την Βραζιλία. Αυτό είναι καλό για εμένα. ”

Παραμένει εξαιρετική η σχέση Coutinho – Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com