Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν θα ρισκάρει με Alisson η Liverpool

Δεν θα ρισκάρει με Alisson η Liverpool

Εκτός δράσης παραμένει ο τερμαροφύλακας της ομάδας, Alisson Becker μετά τον μυϊκό τραυματισμό που υπέστη πρώτο αγώνα της Premier League με την Norwich στο Anfield και η Liverpool θα του δώσει τον χρόνο που χρειάζεται, προκειμένου να επανέλθει έτοιμος, όπως ανέφερε ο προπονητής τερματοφυλάκων των Reds, John Achterberg.

“ Ο Ali δουλεύει πολύ με τον Dave στο γυμναστήριο, για να βελτιώσει την δύναμή του και την φυσική του κατάσταση. 

“ Τις τελευταίες μέρες έχει βγει στον αγωνιστικό χώρο, για να κάνει κάποιες ασκήσεις για τα πόδια, μερικές αποκρούσεις, όπως και ορισμένες μικρές πάσες. ” Είπε ο Achterberg.

“ Έχει σημειώσει μια σταδιακή πρόοδο, αλλά είναι δύσκολο να πούμε πόσο καιρό θα του πάρει να επιστρέψει ή πως θα προχωρήσει. ”

“ Χρειάζεται χρόνο και δεν μπορούμε να κοιτάξουμε τόσο μακριά. Κοιτάμε κάθε μέρα ξεχωριστά και βλέπουμε πως αισθάνεται, όπως και τι πρόοδο έχει κάνει. ”

Πάντως, δύσκολα ο Βραζιλιάνος θα επανέλθει μέσα στον Σεπτέμβριο. Ίσως επιστρέψει μετά την επόμενη διακοπή των Εθνικών ομάδων, δηλαδή στις 20 Οκτωβρίου στο ντέρμπι με την Manchester United στο Old Trafford.

Ως τότε ο βασικός keeper των Πρωταθλητών Ευρώπης θα είναι ο Adrian, ενώ στον πάγκο θα βρίσκεσαι ο Caoimhin Kelleher, ο οποίος μάλιστα θα ξεκινήσει στον αγώνα με την MK Dons για το Carabao Cup.

Προσέχει με Alisson η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com