Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Οι τίτλοι δεν ήταν ποτέ το κίνητρό μου»

Klopp: «Οι τίτλοι δεν ήταν ποτέ το κίνητρό μου»

Δεν είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε ήδη, αλλά ο Jürgen Klopp φρόντισε με νέες του δηλώσεις να επιβεβαιώσει, πως οι τίτλοι δεν αποτελούν και ούτε αποτέλεσαν κίνητρο για εκείνον, παρά το ότι θέλει πάντα η ομάδα του να κερδίζει τους αγώνες της.

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στο Deutschen Presse-Agentur και είπε τα εξής για το θέμα των τίτλων και την περσινή Premier League:

“ Οι τίτλοι δεν ήταν ποτέ το κίνητρό μου. Θέλω να κερδίζω κάθε αγώνα και να κάνω κάθε μέρα τους παίκτες μου όλο και καλύτερους. Έπειτα θα δούμε που θα μας οδηγήσει αυτό. ”

“ Φτάσαμε πολύ κοντά την περσινή σεζόν (στην κατάκτηση του πρωταθλήματος). Χάσαμε μόνο ένα παιχνίδι σε ολόκληρη την σεζόν και τελικά αυτό δεν ήταν αρκετό. Το τέλος ήταν πολύ πικρό. ”

“ Είναι όμως ξεκάθαρο πως πολλά ακόμη πράγματα μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα και ναι ο τίτλος της Premier League θα είναι μια καλή ανταμοιβή για όλα αυτά τα χρόνια της σκληρής μας δουλειάς. ” Είπε ο Jürgen Klopp.

Οι Reds πέρυσι συγκέντρωσαν 98 βαθμούς στην Premier League και δεν την κατέκτησαν μόλις για έναν. Φέτος, έχουν ήδη 12 μετά από 4 παιχνίδια, οδηγούν την κούρσα και θέλουν να πάρουν τον τίτλο.

Το πρώταθλημα φέτος είναι ο απόλυτος στόχος για τον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com