Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διέκοψε την συνεργασία της με την 1xBET η Liverpool

Διέκοψε την συνεργασία της με την 1xBET η Liverpool

Την συνεργασία της με την 1xBET αποφάσισε να διακόψει η Liverpool μόλις λίγο καιρό μετά την υπογραφή της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Η άδεια της Ρώσικης εταιρείας (έχει έδρα την Κύπρο) στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει αφαιρεθεί εδώ και μερικές ημέρες, κάτι που σημαίνει πως η όποια συμφωνία την δεδομένη στιγμή θα ήταν παράνομη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν γίνεται να συνεργαστούν ξανά στο μέλλον οι δύο πλευρές, αν και εφόσον η στοιχηματική εταιρεία ανακτήσει την άδειά της στο Νησί.

Η άδεια της αφαιρέθηκε, επειδή εμφανίστηκαν διαφημίσεις της σε ιστοσελίδες, οι οποίες έδειχναν παράνομα αγώνες της Premier League μέσω live streaming.

Η έρευνα για την στοιχηματική βρίσκεσαι σε εξέλιξη και οι Reds θα μπορούσαν να τιμωρηθούν με βαρύ πρόστιμο, αν αποδειχθεί πως γνώριζαν την δράση της, όταν υπέγραψαν την συμφωνία.

Η 1xBET είχε αντικαταστήσει την BETVICTOR στους χορηγούς της ομάδας.

Με την 1xBET είχε συνεργαστεί και η Chelsea, αλλά και η Tottenham. Αμφότερες διέκοψαν την συνεργασία τους μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Η Liverpool θα παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση και δεν πρόκειται να κάνει κάποιο σχόλιο κατά την διάρκεια της έρευνας, παρά μόνο μετά το τελικό της αποτέλεσμα. Η 1xBET συμφώνησε να διακοπεί -τουλάχιστον προσωρινά- η συνεργασία.

Συνεχίζει χωρίς την 1XBET η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com