Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Έχει μιλήσει με Milner για νέο συμβόλαιο η Liverpool, ενεργοποιήθηκε η οψιόν του Matip»

«Έχει μιλήσει με Milner για νέο συμβόλαιο η Liverpool, ενεργοποιήθηκε η οψιόν του Matip»

O James Milner με το χρυσό μετάλλιο της Μαδρίτης.

Νέες πληροφορίες σχετικά με τα θέματα των συμβολαίων του Joel Matip και τους James Milner μας έφερε ο James Pearce στο σημερινό του ρεπορτάζ για το The Athletic UK.

Συγκεκριμένα, ο έγκριτος δημοσιογράφος της ομάδας έγραψε πως οι Πρωταθλητές Ευρώπης έχουν την πρόθεση να διατηρήσουν τον Millie στο δυναμικό τους και έχουν ήδη υπάρξει κάποιες αρχικές συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για την υπογραφή νέο συμβολαίου, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2021 ή του 2022.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε τονίσει τον Ιούλιο πως δεν υπάρχει καμία εξέλιξη πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά σύμφωνα με τον Pearce τα πράγματα έχουν αλλάξει και οι αρχικές επαφές έχουν ήδη γίνει. Τις επόμενες εβδομάδες ο Milner και η ομάδα θα συζητήσουν και θα αποφασίσουν, αν θα ανανεώσουν ή όχι την συνεργασία τους.

Στο ίδιο άρθρο, ο James Pearce αναφέρεται και σε ένα ακόμη θέμα που απασχολεί τους φίλους της Liverpool, δηλαδή το αν θα ανανεωθεί ή όχι η συνεργασία των Reds με τον Joel Matip. Έναν παίκτη που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του τους τελευταίους μήνες.

Τονίζει μάλιστα, πως η ομάδα έκανε χρήση της οψιόν που είχε στο συμβόλαιό του ο Καμερούνεζος και έτσι ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει να φοράει την Κόκκινη φανέλα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Νέο συμβόλαιο αναμένεται να υπογράψει και ο Gini Wijnaldum μέσα στους επόμενους μήνες.

Συνεχίζει μέχρι το 2021 στη Liverpool ο Matip.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com