Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Manchester City o Milner!

Ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Manchester City o Milner!

Καλά διαβάσατε φίλοι μας. O πρώην παίκτης της City και νυν της Liverpool, James Milner, θα βρίσκεται στο Manchester το βράδυ της Τετάρτης.

Ο λόγος; Μα το testimonial του Vincent Kompany φυσικά!

Συγκεκριμένα: Η Manchester City θα ευχαριστήσει με τον πλέον επίσημο και ενδεικτικό τρόπο τον Kompany για τις υπηρεσίες πού της προσέφερε επί 11 συναπτά έτη (βρισκόταν στην ομάδα του Guardiola από το 2008 μέχρι το καλοκαίρι πού μας πέρασε), και διοργανώνει φιλικό παιχνίδι στο Etihad προς τιμήν του.

Ο Millie προφανώς κολλάει στο ότι είναι ένας από τους πολλούς πρώην ποδοσφαιριστές των Πολιτών πού κλήθηκε να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο φιλικό, στο οποίο δέχτηκε να δώσει το παρόν.

Εκτός του James, τέσσερις ακόμα πρώην παίκτες της Liverpool (και της Manchester City προφανώς) θα δώσουν το παρόν στο Etihad. Ο λόγος για τους Didi Hamann, Craig Bellamy, Mario Balotelli και Kolo Toure.

O James Milner, αγωνιζόμενος εναντίον της Liverpool τη σεζόν 2014-15. Εδώ σε διεκδίκηση της μπάλας μαζί με τον Jordan Henderson.
O James Milner, αγωνιζόμενος εναντίον της Liverpool τη σεζόν 2014-15. Εδώ σε διεκδίκηση της μπάλας μαζί με τον Jordan Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com