Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεπέρασαν τα 150 εκ. τα έσοδα της Liverpool από τα τηλεοπτικά

Ξεπέρασαν τα 150 εκ. τα έσοδα της Liverpool από τα τηλεοπτικά

Το απόλυτο ρεκόρ εσόδων σε όλη την Ευρώπη όσο αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα έκανε την περσινή σεζόν η Liverpool, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από το Swiss Ramble, το οποίο αναφέρει τα ακριβές ποσά των ομάδων της Premier League και μεγάλων Ευρωπαϊκών συλλόγων.

Συγκεκριμένα, οι Reds βάζουν στα ταμεία τους 152 εκατομμύρια λίρες από τα τηλεοπτικά και είναι μόλις η μια από τις δύο ομάδες που ξεπερνούν τα 150 εκ. Η άλλη είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Manchester City, η οποία θα λάβει ένα εκατομμύριο λιγότερο από την ομάδα του Jürgen Klopp.

Όσο αφορά τις υπόλοιπες ομάδες του Αγγλικού big six, η Chelsea (146 εκ.), η Tottenham Hotspur (145 εκ.), η Manchester United (143 εκ.) και η Arsenal (142 εκ.) ξεπέρασαν όλες το φράγμα των 140 εκατομμυρίων, κάτι που σημαίνει πως εισέπραξαν περισσότερα από τα 130 εκατομμύρια λίρες της Barcelona και 125 της Real Madrid, την οποία μάλιστα πέρασε και η έβδομη της περσινής σεζόν, Wolves, αλλά και η Everton.

Αρκετά πιο κάτω βρίσκεται η Bayern Munich με 87.6 επατομμύρια λίρες έσοδα από τηλεοπτικά και η Juventus του Cristiano Ronaldo με £76.5 εκ. Μάλιστα οι ομάδες που υποβιβάστηκαν από την Premier League την σεζόν που μας πέρασε (Cardiff, Huddersfield και Fulham) έλαβαν περισσότερα χρήματα από τους Πρωταθλητές Γερμανίας και Ιταλίας.

Πρώτη στην Ευρώπη η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com