Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Owen: «Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ United και Liverpool»

Owen: «Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ United και Liverpool»

Την δουλειά του προσπαθεί να κάνει ο Michael Owen, δηλαδή να προκαλεί με τις δηλώσεις του, όπως συνηθίζει τις τελευταίες εβδομάδες και το έκανε για ακόμη μια φορά μέσω της Mirror.

Ο πρώην διεθνής επιθετικός μίλησε για την Manchester United και δήλωσε πως οι παίκτες των Red Devils δεν απέχουν πολύ από εκείνους της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, Liverpool:

“ Η Manchester United τα προηγούμενα χρόνια είχε κερδίσει μερικά τρόπαια, τα οποία είχαν ηρεμήσει κάπως τα πράγματα, αλλά στην γενική της εικόνα η United είναι σκιά της ομάδας των προηγούμενων ετών με τον Sir Alex Ferguson. Θα χρειαστεί χρόνος, για να χτιστεί η ομάδα. ”

“ Δεν πιστεύω όμως απαραίτητα, πως όλοι οι παίκτες είναι κακοί. Δείτε για παράδειγμα τους παίκτες της Liverpool. Είναι κατά πολύ ανώτεροι από εκείνους της United; Εγώ, δεν το νομίζω πάντως. ” Τόνισε ο Owen.

“ Παίζουν όμως οι παίκτες της Liverpool με καλύτερη συνεργασία και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση; Νομίζω πως ναι. Μίλησα και με τον John Barnes πριν μερικές ημέρες και μου είπε πως πιστεύει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δεν πιστεύει και εκείνος πως υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα δύο ρόστερ. ”

Πάντως, στον βαθμολογικό πίνακα της Premier League η διαφορά των δύο ομάδων ανέρχεται στο +7.

Ακόμη μια δήλωση που θα συζητηθεί από τον Michael Owen
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com