Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Δεν φανταζόμουν όσα έγιναν τον τελευταίο χρόνο»

Trent: «Δεν φανταζόμουν όσα έγιναν τον τελευταίο χρόνο»

Ο Trent Alexander-Arnold είναι έτοιμος να ξεκινήσει στην θέση του δεξιού μπακ αύριο το βράδυ κόντρα στο Κόσοβο και παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Εθνικής Αγγλίας, κατά την οποία μίλησε για τους τελευταίους μαγικούς μήνες που έχει ζήσει.

“ Δεν μπορούσα με τίποτα να φανταστώ τον τρόπο, με τον οποίο έχουν εξελιχθεί οι τελευταίοι μήνες. Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε πολύ χαρούμενοι με όσα έχουν συμβεί. Ήταν ένας εκπληκτικός χρόνος, αλλά όλα έγιναν λόγω της σκληρής δουλειάς όλων των χρόνων. Νιώθω ευλογημένος για την ευκαιρία που μου έδωσαν οι προπονητές να βρίσκομαι εδώ που είμαι σήμερα και για τους παλιούς μου προπονητές που με βοήθησαν. ” Είπε ο Trent Alexander-Arnold.

“ Αμέσως μετά την κατάκτηση του Champions League πήγαμε στο Nations League και θέλαμε να κατακτήσουμε ένα ακόμη τρόπαιο. Δεν τα καταφέραμε, αλλά παίξαμε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα και θεωρώ πως έμαθα πολλά από αυτόν τον αγώνα. Ήταν μια καλή εμπειρία και ήμουν μέλος της. Θεωρώ πως ήταν πολύ καλός ο τρόπος, που κερδίσαμε την Ελβετία. Δείξαμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε στο μέλλον. Αμέσως μετά από αυτό το ματς, είχα την ευκαιρία να ξεκουραστώ και να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. ”

Ο Trent Alexander-Arnold ήταν εξαιρετικός κόντρα στην Ελβετία τον Ιούνιο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com