Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Ο Klopp με είχε ρωτήσει για τον van Dijk πριν υπογράψω στην ομάδα»

Wijnaldum: «Ο Klopp με είχε ρωτήσει για τον van Dijk πριν υπογράψω στην ομάδα»

Ο Gini Wijnaldum στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στη Mirror μίλησε για τον Jürgen Klopp. Πρώτα για την απόφαση του Γερμανού να μην τον ξεκινήσει στον ημιτελικό με την Barcelona και έπειτα για την συζήτηση που είχε μαζί του αναφορικά με τον Virgil van Dijk το καλοκαίρι του 2016.

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε από τον πάγκο στο 4-0 κόντρα στην Barcelona δήλωσε:

“ Είμαι σίγουρος πως ο προπονητής έχει στην καρδιά του όλους τους παίκτες της ομάδας. Μερικές φορές όμως, σου κάνει παρατηρήσεις, ακόμη και όταν παίζεις καλά. ”

“ Μπορεί να νευριάσεις μερικές φορές μαζί του. Εγώ το έχω κάνει. Ακόμη και σήμερα δεν γνωρίζω, αν όσα έγιναν στο ματς με την Barcelona ήταν μέσα στο αρχικό του πλάνο. Εκείνη την νύχτα ήμουν πολύ θυμωμένος και απογοητευμένος, που δεν με ξεκίνησε. Τελικά όμως όλα πήγαν καλά και δεν ξέρουμε τι θα μπορούσε να είχε συμβεί, αν με είχε ξεκινήσει ο προπονητής. ”

Προχώρησε και σε αποκάλυψη σχετικά με το ενδιαφέρον του Klopp για τον Virgil van Dijk:

“ Είχα μια συνάντηση με τον Jürgen πριν υπογράψω στην Liverpool και κατά την διάρκεια των συζητήσεων με ρώτησε για τον Virgil van Dijk. Πάντα αναγνώριζα την ποιότητά του και του είπα πως θα κάνει πολύ καλύτερη την άμυνα της ομάδας.” Είπε ο Wijnaldum.

“ Δεν αποτελεί έκπληξη για εμένα πως κέρδισε το βραβείο της Uefa και νίκησε τους Lionel Messi και Cristiano Ronaldo. Περιμένα πως θα το κερδίσει. ”

“ Ο Virgil είχε μια πολύ επιτυχημένη σεζόν. Τίποτα δεν με εκπλήσσει πλέον για εκείνον. ”

Ο Klopp ήθελε από το 2016 τον Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com