Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Να πάρουμε και άλλους τίτλους»

Wijnaldum: «Να πάρουμε και άλλους τίτλους»

Μπορεί αυτή τη στιγμή να βρίσκεται με την Εθνική Ολλανδίας, αλλά ο Gini Wijnaldum έστειλε το δικό του μήνυμα όσο αφορά την Liverpool με συνέντευξη που παραχώρησε στην Mirror, τονίζοντας πως η ομάδα θέλει να κατακτήσει και άλλους τίτλους και δεν θα σταματήσει στο Champions League.

Ο Gini είπε για τους τίτλους και την Premier League:

“ Η κατάκτηση του Champions League μας έχει δώσει μια ηρεμία. Τώρα γνωρίζουμε πως είναι να κερδίζεις το μεγαλύτερο τρόπαιο από όλα. Θέλουμε να συνεχίσουμε από αυτό και να κερδίσουμε και άλλα τρόπαια. ”

“ Ο Jürgen Klopp όμως δεν μας προσθέτει επιπλέον πίεση όσο αφορά την Premier League. Δεν μας λέει, πως πρέπει να την κατακτήσουμε. Είναι πολύ ήρεμος. ” Εξήγησε ο Gini Wijnaldum.

“ Δεν μας το έλεγε ούτε την περσινή σεζόν. Θέλει να παίρνουμε το απόλυτο από κάθε παιχνίδι και να μένουμε πάντα ενωμένοι. Και μετά θα δούμε στο τέλος της σεζόν που θα μας βγάλει αυτό. ”

“ Απλά δείτε πόσοι κορυφαίοι παίκτες δεν έχουν κερδίσει το Champions League κατά την διάρκεια της καριέρας του. Η λίστα περιλαμβάνει πολλά περισσότερα μεγάλα ονόματα από ότι νομίζετε. Αυτό λέει πολλά και δείχνει πόσο ξεχωριστό είναι αυτό που πετύχαμε εμείς με την Liverpool. ”

Ο Gini Wijnaldum πανηγυρίζει το γκολ εναντίον της Barcelona, με το οποίο έκανε το 3-0.
Ο Gini Wijnaldum πανηγυρίζει το γκολ εναντίον της Barcelona, με το οποίο έκανε το 3-0.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com