Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η τρελή ιστορία του Klopp μετά την κατάκτηση της Bundesliga το 2011

Η τρελή ιστορία του Klopp μετά την κατάκτηση της Bundesliga το 2011

Μια πολύ τρελή ιστορία από τους πανηγυρισμούς μετά την κατάκτηση της Bundesliga με την Borussia Dortmund το 2011 αποκάλυψε ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη του στο Amazon Prime!

Ο Klopp για την επόμενη μέρα της κατάκτησης του πρωταθλήματος είπε:

“ Ήμουν πραγματικά χάλια εκείνη την μέρα, κάτι που μπορούσε να γίνει αντιληπτό και σε μερικές συνέντευξεις. Μπορεί να μην θυμάμαι πολλά, αλλά θυμάμαι ένα πράγμα. ”

“ Δεν ξέρω αν το έχω πει ποτέ σε κανέναν. Ξύπνησα μέσα σε ένα φορτηγό σε ένα γκαράζ. Εντελώς μόνος μου. Το θυμάμαι αυτό, αλλά δεν έχω ιδέα τι συνέβη μερικές ώρες πριν. ”

“ Ξύπνησα και σκαρφάλωσα, για να βγω έξω από το φορτηγό. Έπειτα βρέθηκα σε έναν μεγάλο χώρο και είδα έναν άνδρα. Του φώναξα όσο μπορούσα πιο δυνατά και τον είδα να σταματάει. Τελικά ήταν ο Aki Watzke (CEO της Borussia Dortmund). Ο Aki και εγώ ήμασταν οι μοναδικοί σε αυτή την τεράστια έκταση. ” Αποκάλυψε ο Klopp.

“ Ο Aki σταμάτησε μια παλιά Mercedes στον δρόμο. Ήταν ένας Τούρκος σε ένα station wagon. Ο Aki του είπε να μας πάει στο Ιταλικό (Εστιατόριο) και εκείνος μας απάντησε πως δεν θα μας πάει. Τότε ο Aki άνοιξε το πορτοφόλι του, έβγαλε 200 ευρώ και του είπε “θα μας πας” και εκείνος απάντησε OK. ”

“ Ο Aki κάθισε μπροστά και εγώ έκατσα πίσω. Προσπάθησα να ακουμπήσω το κεφάλι μου, επειδή ήμουν λίγο κουρασμένος και άκουγα συνέχεια “cluck, cluck, cluck ”

“ Νόμιζα πως ονειρευόμουν, αλλά όχι το πορτ-μπαγκάζ ήταν γεμάτο με κότες. ”

Ο Klopp κατέκτησε δύο πρωταθλήματα με την Borussia Dortmund.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com