Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Chamberlain για την Εθνική και το Euro 2020

Ο Chamberlain για την Εθνική και το Euro 2020

Στην Εθνική ομάδα της Αγγλίας επέστρεψε μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα και συγκεκριμένα από τον Μάρτιο του 2018, ο Alex Oxlade-Chamberlain και είναι αποφασισμένος να διατηρήσει την θέση του και να κάνει την διαφορά στο Euro 2020, το οποίο θα διεξαχθεί το καλοκαίρι.

Ο Chambo ρωτήθηκε αν ελπίζει να του χαμογελάσει η τύχη στα τελικά του Euro 2020:

“ Ναι, πιστεύω πως είναι γραφτό να σκοράρω εγώ το νικητήριο γκολ. Δεν θέλω απλά να μείνω άπραγος και να πω πως ήμουν άτυχος και έχασα μια μεγάλη διοργάνωση. ”

“ Ήμουν άτυχος ως προς το χρονικό σημείο (του τραυματισμού). Άλλα παιδιά όμως είχαν τραυματισμούς, οι οποίοι τους ανάγκασαν να σταματήσουν εντελώς να παίζουν ποδόσφαιρο. Έγω απλά πρέπει να σταματήσω να έχω αυτούς τους τραυματισμούς, ώστε να μπορέσω να φτάσω στο επίπεδο που θέλω. ”

“ Είναι ένα όνειρο κάθε παιδιού (να πετύχει με την Εθνική του). Πρέπει όμως να σεβαστούμε τους αντιπάλους που είναι απέναντί μας και έπειτα να ονειρευτούμε. Πρώτα από όλα πρέπει να κερδίσουμε την Βουλγαρία και το Κόσοβο. ”

“ Υπάρχρει πιθανότητες να υπάρχουν λίγο πιο υψηλές απαιτήσεις από εμάς για αυτή την διοργάνωση. Αυτό όμως είναι καλό για εμάς και η ομάδα μπορεί να ανταπεξέλθει. Βρισκόμαστε όλοι εδώ και λέμε πως θα ήταν ένα όνειρο για όλους εμάς, ειδικότερα εφόσον είναι στο Wembley. Δεν γίνεται καλύτερο από αυτό. ”

Στοχεύει στην δόξα με την Εθνική ο Chamberlain.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com