Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Owen: «Η Liverpool ήθελε να φύγει ο Gerrard το 2013»

Owen: «Η Liverpool ήθελε να φύγει ο Gerrard το 2013»

Τα πάντα, για να παραμείνει στην Αγγλική επικαιρότητα κάνει τις τελευταίες ημέρες ο πρώην επιθετικός της Liverpool και της Manchester United, Michael Owen, καθώς στην αυτοβιογραφία του ανέφερε, πως οι Reds ήθελαν να αποχωρήσει ο Steven Gerrard από το 2013, δηλαδή δύο χρόνια πριν ενταχθεί στο δυναμικό των Los Angeles Galaxy του MLS.

Ας δούμε όμως τι ακριβώς έγραψε για τον Stevie και την Liverpool ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής:

“ Για την περίπτωση του Stevie, έχω μεγάλες αμφιβολίες για το αν ήθελε ο ίδιος να πάει παίξει στην Αμερική το 2015. Έχω ακούσει πάντως, πως η ομάδα ήθελε να φύγει, δύο χρόνια πριν το κάνει (2013). ”

“ Είμαι σίγουρος πως θα ήθελε να κλείσεη την καριέρα του στην Liverpool και να παίζει σε σταδικάκα όλο κα λιγότερα παιχνίδια, μέχρι να φτάσει σε ένα σημείο, όπου θα μπορεί να αναλάβει ένα πόστο στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας. ”

“ Τελικά αυτό συνέβη αργότερα στην περίπτωση του (ο Gerrard είχε αναλάβει την Under 18 των Reds την σεζόν 2017-18). Πιστεύω όμως πως αυτό έγινε επείδη είχε γίνει ήδη ένα σύμβολο για την ομάδα και είχε αποκτήσει μεγάλη δύναμη. Ήθελαν να τον διώξουν από την ομάδα πριν την ώρα του. Ο Stevie ήταν μεγαλύτερος από τον ίδιο τον σύλλογο. ”

Ο Michael Owen με την φανέλα της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com