Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rivaldo: «Έξυπνος και με σπουδαία προσωπικότητα ο Firmino»

Rivaldo: «Έξυπνος και με σπουδαία προσωπικότητα ο Firmino»

Την αναγνωρισιμότητα, που του αξίζει φαίνεται να παίρνει τις τελευταίες ημέρες ο Bobby Firmino, καθώς τον εκθείασε και ο πρώην παίκτης της Barcelona και νικητής της Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Βραζιλία, Rivaldo, όχι τόσο για τα 50 γκολ, που έχει σκοράρει στην Premier League, αλλά για τον τρόπο παιχνιδιού του.

Ο Rivaldo συγκεκριμένα είπε για τον Bobby:

“ Είναι ένας παίκτης με πολύ σπουδαία προσωπικότητα, έχει το σκοράρισμα των γκολ στο παιχνίδι του και επίσης είναι πολύ έξυπνος στις κινήσεις του στην αντίπαλη περιοχή. ”

“ Δεν ήταν στην βασική ενδεκάδα της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά φαίνεται πως έχει μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσει για την χώρα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ. ”

Όσο για το επίτευγμα του στον αγώνα με την Burnley, να γίνει ο πρώτος Βραζιλιάνος που σκοράρει 50 γκολ στην Premier League:

“ Ίσως, αν είχα υπογράψει στην Manchester United, όταν είχα την ευκαιρία, να είχα πετύχει και εγώ κάτι ανάλογο με αυτό που έχει πετύχει ο Firmino στην Liverpool. ”

“ Βέβαια, θα είχε να κάνει και με τα χρόνια που θα ήμουν στην ομάδα. Αλλά δεν ήμουν ένας παίκτης, που μόνο δημιουργούσε. Είχα σκοράρει 130 γκολ με την Barcelona σε 5 σεζόν, οπότε δεν θα μπορούσα να σκοράρω 50 στην Αγγλία; Θα ήταν πολύ πιθανό μετά από 4 ή 5 σεζόν. ”

Ο Firmino πενηντάρισε κόντρα στην Burnley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com