Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο»

Robertson: «Να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο»

Ότι ο βασικός στόχος του Andrew Robertson είναι η συνεχής βελτίωση και η εκπλήρωση των στόχων του με την Liverpool, είναι γνωστό, αλλά ο Σκωτσέζος φροντίζει να υπενθυμίζει συνέχεια πως θέλει να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Αυτό έκανε και στις πρόσφατες δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Εθνικής του ομάδας:

“ Τώρα, πολλοί περισσότεροι μιλάνε για εμένα από ότι στο παρελθόν, αλλά ακόμη και όταν δεν μίλαγαν πολλοί, εγώ μάθαινα πράγματα. Ήξερα πως όταν πάρω την ευκαιρία μου, θα είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Πρόσεχα τον εαυτό μου και έκανα τα πάντα για να είμαι έτοιμος κάθε στιγμή. ” Τόνισε ο Robertson.

“ Επίσης έδινα σημασία στον τρόπο, με τον οποίο ήθελε ο προπονητής, το τεχνικό του επιτελείο και οι συμπαίκτες μου να παίζω. Είναι πολύ σημαντικό να έχω καλές σχέσεις με όλους. Τελικά, όταν πήρα την ευκαιρία μου, μπορεί να μου πήρε πέριπου 2 παιχνίδια, για να βρω την φόρμα μου και να αποκτήσω ψυχολογία, αλλά δεν νομίζω πως από τότε έχω ξανακοιτάξει πίσω. ”

“ Γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος. Όμως, όποιος με γνωρίζει έστω και λίγο, ξέρει πως αυτό δεν είναι αρκετό για εμένα. Θέλω να προοδεύω συνεχώς και να βελτιωθώ ως παίκτης, κάτι που θα βοηθήσει και την χώρα μου και την ομάδα μου. ”

Έτοιμος για τις υποχρεώσεις της Σκωτίας ο Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com