Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Suarez: «Υπέφερα μετά τον αποκλεισμό από την Liverpool»

Suarez: «Υπέφερα μετά τον αποκλεισμό από την Liverpool»

Μπορεί να έχουν περάσει περίπου 4 μήνες από εκείνο το μαγικό βράδυ της 7ης Μαΐου, όμως οι παίκτες της Barcelona και συγκεκριμένα ο Luis Suarez δεν έχουν ξεπεράσει την μεγάλη ήττα με 4-0 από την Liverpool.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός μίλησε για την βαριά ήττα από τους Reds στο Fox Sports Radio της Αργεντινής:

“ Μου πήρε μέρες και εβδομάδες, που εγώ που λάτρευα να πηγαίνω τα παιδιά μου στο σχολείο, στο ποδόσφαιρο και σε δραστηριότητες, υπέφερα. Δεν ήθελα ούτε να βγω από το σπίτι μετά την ήττα μας.”

“ Τα πράγματα ήταν πολύ περίπλοκα και εγώ και οι συμπαίκτες μου, περάσαμε πολύ δύσκολα. Γνωρίζαμε και από πέρυσι, πως μπορούμε να αποκλειστούμε με ένα 3-0 υπέρ μας. ” Είπε ο Suarez.

“ Γνωρίζαμε πως πρόκειται να είναι το Anfield και τα είχα πει όλα στους συμπαίκτες μου. Δεν τα λέω όλα αυτά, για να υποβαθμίσω την προσπάθεια της Liverpool, την οποία βοήθησαν και οι οπαδοί της. Σε πέντε λεπτά σημείωσαν δύο γκολ και μετά από 15 είχαν κερδίσει το παιχνίδι. Αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό. ”

“ Χάναμε συνεχώς την μπάλα και υπήρχε μια άβολη κατάσταση για εμάς στο δεύτερο ημίχρονο. Στο Champions League, ο αντίπαλος θα σε τιμωρήσει, αν χαλαρώσεις για 30 δευτερόλεπτα. Όλοι μας υποφέραμε από αυτή την ήττα. ” Ολοκλήρωσε ο Suarez.

Luis Suarez και Virgil van Dijk στο Camp Nou.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com