Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lovren: «Ήθελα να φύγω»

Lovren: «Ήθελα να φύγω»

Σε μια μεγάλη αποκάλυψη και ταυτόχρονα παραδοχή προχώρησε ο Dejan Lovren σε δηλώσεις, που παραχώρησε σε Κροατικό μέσο ενημέρωσης, καθώς δήλωσε πως ήθελε να αποχωρήσει από την Liverpool το φετινό καλοκαίρι, αλλά τελικά η ομάδα δεν τον άφησε, αφού έχει θέση στα πλάνα του Jürgen Klopp.

Ο Dejan μίλησε στο Sportske Novosti για το θέμα της μεταγραφής του:

“ Νίωθω ανακουφισμένος τώρα που έχει κλείσει η μεταγραφική περίοδος. Κουράστηκα να διαβάζω κάθε μέρα ιστορίες, που αφορούσαν εμένα και έλεγαν αν θα φύγω ή αν θα μείνω στην Liverpool. ”

“ Όλοι έγραφαν, “Ο Dejan είναι εδώ, ο Dejan είναι εκεί. ” και τελικά δεν ήξεραν τίποτα. Με εκνέυριζε αυτό. ” Τόνισε ο Lovren.

“ Ναι, σκέφτηκα να φύγω. Ήξερα πως είχα δώσει τον καλύτερό μου εαυτό για την Liverpool και είχα κερδίσει το Champions League και δεν είμαι ένας παίκτης, που του αρέσει να κάθεται στον πάγκο και να πληρώνεται. Μερικοί άνθρωποι μου είπαν και τι σε νοιάζει; Βρίσκεσαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, οπότε πάρε απλά τα χρήματα και μην μιλάς. Δεν είμαι χαρούμενος όμως στον πάγκο. ”

“ Είμαι όμως χαρούμενος, γιατί η Liverpool ήταν πάντα στο πλευρό μου και το σέβομαι πολύ αυτό. Ο Klopp μου είπε πως είμαι ένας top class παίκτης και δεν θα με αφήσει να πάω δανεικός. Μου είπε ότι με χρειάζεται. ”

“ Ήθελα να φύγω, αλλά τελικά δεν έγινε. Μου είπαν πως η Liverpool με χρειάζεται και το αποδέχθηκα αυτό. ”

Όσο για το ενδιαφέρον της Roma:

“ Οι διαπραγματεύσεις με την Roma δεν πήγαν καλά και δεν μου άξιζε να πάω δανεικός. ”

Ο Lovren ήθελε να φύγει από την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com