Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kelleher: «Με βοηθάει να βελτιωθώ ο Alisson»

Kelleher: «Με βοηθάει να βελτιωθώ ο Alisson»

Στην Εθνική Ιρλανδίας κάτω των 21 ετών έχει κληθεί για τους αγώνες του Σεπτεμβρίου ο τερματοφύλακας της Liverpool, Caoimhin Kelleher και μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για την καριέρα του στους Reds και για τον συμπαίκτη του και καλύτερο τερμαροφύλακα του κόσμου την σεζόν που μας πέρασε, Alisson Becker.

Συγκεκριμένα ο Kelleher δήλωσε τα εξής για την βελτίωσή του και τον Alisson Becker:

“ Τα πράγματα είναι πολύ καλά για εμένα. Την περσινή σεζόν θεωρώ πως βελτίωσα αισθητά το παιχνίδι μου και αυτό συνέβη σε ένα μεγάλο βαθμό, λόγω του Alisson. Μόνο και μόνο, όταν παρακολουθώ στους αγώνες και προσεχώ τι κάνει στις κρίσιμες στιγμές. ”

“ Επίσης του μιλάω και μου μιλάει και εκείνος. Μου εξηγεί ποια πράγματα πρέπει να βελτιώση. Αποτελεί μια τεράστια βοήθεια για εμένα. ”

Σχολίασε και το γεγονός ότι πλέον βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας:

“ Δεν νομίζω πως είναι έτσι τα πράγματα (δηλαδή πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στην 18αδα μέχρι το τέλος της σεζόν). Ίσως αν δεν είχα τραυματιστεί εγώ, να μην είχε τραυματιστεί και ο Alisson. Για να είμαι ειλικρινής, δεν το σκέφτομαι και δεν υπάρχει λόγος να το κάνω. ”

Μίλησε και για τον Jürgen Klopp:

“ Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, οπότε μόνο καλό είναι που είμαι κάθε μέρα μαζί του. Είναι πολύ καλός στην μεταχείριση των παικτών και αυτό μπορείτε να το δείτε με τους παίκτες, ακόμη και με εκείνους που δεν παίζουν. ”

“ Τους κάνει όλους να νιώθουν μέλη της ομάδας. Μας κάνει όλους να πιστεύουμε πως κάνουμε την διαφορά. ”

Ύμνοι του Kelleher για τον Alisson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com