Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Barnes: «Θα πάρει το πρωτάθλημα φέτος η Liverpool»

Barnes: «Θα πάρει το πρωτάθλημα φέτος η Liverpool»

Την δική του πρόβλεψη για την έκβαση του φετινού πρωταθλήματος της Premier League έκανε ο John Barnes και ήταν αρκετά καλή για την Liverpool, καθώς δήλωσε πως οι Reds θα κατακτήσουν φέτος την Premier League για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Ο θρύλος της Liverpool είπε τα εξής στο Sky Sports όσο αφορά την Premier League:

“ Την περσινή σεζόν, όταν η Liverpool διεκδικούσε το πρωτάθλημα, αισθανόμουν πως η Manchester City θα κατακτήσει τελικά το πρωτάθλημα. ”

“ Όμως φέτος πιστεύω πως η Liverpool θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Έχουν την αποφασιστικότητα, την ομάδα, την αυτοπεποίθηση και πλέον έχουν κατακτήσει τρόπαιο με τον Jürgen Klopp. Ο Klopp έχει φέρει πολλά στην ομάδα και πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες. ”

“ Όταν όμως οι ομάδες ψάχνουν δικαιολογίες, όπως για παράδειγμα για τραυματισμούς και για παίκτες που καθυστερήσουν να επιστρέψουν, είναι σίγουρο πως θα χάσουν βαθμούς. ”

“ Ο Klopp όμως δεν πρόκειται να ψάξει δικαιολογίες ούτε στους παίκτες και ούτε στους οπαδούς. Οι παίκτες, ανεξάρτητα από το πως θα παίξουν, δεν πρόκειται να ψάξουν για δικαιολογίες και αυτή είναι η δύναμη της Liverpool. ”

Ενώ για την αντίδραση του Sadio Mane είπε:

“ Το πιο σημαντικό είναι να μην υπάρξει συνέχεια μετά από αυτή την αντίδραση και στην Liverpool, δεν θα υπάρξει. Είναι άνθρωπος και όπως είπε ο Jürgen Klopp, αυτά συμβαίνουν, δεν θα συμβεί ξανά όμως. ” Είπε ο Barnes.

Ο Barnes είναι σίγουρος για τον Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com