Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο μάνατζερ του Bobby Duncan για την μεταγραφή στην Fiorentina

Ο μάνατζερ του Bobby Duncan για την μεταγραφή στην Fiorentina

Μπορεί να είχε εξαφανιστεί για περιπού μια εβδομάδα μετά την επίθεση που δέχθηκε από τους φίλους της Liverpool στο Twitter, αλλά ο μάνατζερ του Bobby Duncan, Saif Rubie επέστρεψε σήμερα με ένα μήνυμα για την μεταγραφή του 18χρονου επιθετικού στην Fiorentina, η οποία ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ιταλικό σύλλογο.

Ας δούμε τι ακριβώς έγραψε ο Rubie:

“ Για να φτάσεις στο κορυφαίο 1%, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να κάνεις, αυτό που δεν θα κάνει το υπόλοιπο 99%. Στην δουλειά μου, κανείς δεν φτάνει έστω κοντά. ”

“ Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο και πρέπει να μπορείς να προσαρμοστείς μετά από χτυπήματα. Τώρα, ο Bobby Duncan έχει την ευκαιρία να ζήσει μια εμπειρία, την οποία δεν τήν είχαν πολλοί Άγγλοι παίκτες. Αυτό το κάνουν οι ηγέτες. Δεν ακολουθούμε. ”

“ Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους, που με έχουν υποστηρίξει σε αυτή την δύσκολη περίοδο, σημαίνει πολλά για εμένα. Η ευχαρίστηση, όταν πετυχαίνεις την δουλειά κάνει όλες τις δυσκολίες και όλη την αμφισβήτηση να αξίζουν. Υ.Γ. Kevin-Prince Boateng να προσέχεις τον μικρό μας αδερφό. ”

Για την μεταγραφή στην Ιταλία μίλησε και ο ίδιος ο Duncan:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην Fiorentina και ακόμη πιο χαρούμενος να ξεκινήσω! Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς και να ζήσω την Ιταλική κουλτούρα. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς για τα μηνύματά τους! ”

Ο Bobby Duncan την στιγμή της υπογραφής του νέου του συμβολαίου.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com