Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool θέλει να αλλάξει ξανά η λήξη της μεταγραφικής περιόδου

Η Liverpool θέλει να αλλάξει ξανά η λήξη της μεταγραφικής περιόδου

Η μεταγραφική περίοδος για όλες τις χώρες της Ευρώπης, εκτός της Αγγλίας ολοκληρώθηκε και τυπικά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας με την Liverpool να προχωρά σε δύο πωλήσεις. Εκείνες των Ryan Kent και Bobby Duncan.

Οι Reds δεν μπορούσαν να ενισχυθούν από τις 8 Αυγούστου, καθώς τότε ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος για τις ομάδες της Premier League, δηλαδή μια ημέρα πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, όπως ακριβώς είχε συμβεί και πέρυσι.

Οι ομάδες της Premier League είχαν αποφασίσει να κλείνουν τις μεταγραφές μια ημέρα πριν την έναρξη της σεζόν πριν δύο χρόνια, ωστόσο αυτό είναι πολύ πιθανό να αλλάξει ξανά στην συνάντηση που θα έχουν οι εκπρόσωποι των ομάδων μέσα στον Σεπτέμβριο.

Μάλιστα, οι Reds είναι θετικοί σε μια νέα αλλαγή και θα ψηφίσουν υπέρ, σε περίπτωση νέας ψηφοφορίας, για να κλείνουν οι μεταγραφές και στο Νησί στις 31 Αυγούστου, όπως στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Εννοείται πως η Liverpool δεν είναι η μόνη, που επιθυμεί να αλλάξει ξανά η ημερομηνία ολοκλήρωσης της μεταγραφικής περιόδου, καθώς όπως αποκάλυψαν οι Times, το ίδιο θέλουν και οι δύο ομάδες του Manchester, United και City.

Ο Jürgen Klopp είχε κάνει κάτα κάποιο τρόπο γνωστές τις προθέσεις της ομάδας στην συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα με την Arsenal.

Οι 20 ομάδες θα συζητήσουν για το θέμα στις 12 Σεπτεμβρίου, αλλά η τελική ψηφοφορία μπορεί να καθυστερήσει μέχρι τον Νοέμβριο.

Με τον Adrian ολοκλήρωσαν τις φετινές τους μεταγραφές οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com