Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Neville: «Μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα η Liverpool»

Neville: «Μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα η Liverpool»

Ο Gary Neville προχώρησε σε κίνηση, την οποία δεν συνηθίζει καθόλου, είπε την αλήθεια όσο αφορά την Liverpool για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα και αυτή τη φορά μετά το άνετο πέρασμα των Reds από το Turf Moor με 0-3 επί της γηπεδούχου, Burnley.

Συγκεκριμένα ο πρώην μπακ της United ανέφερε τα εξής στο podcast του στο Sky Sports:

“ Έβλεπα την Liverpool κόντρα στην Burnley και αισθανόμουν αυτό το πράγμα (πως μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα). Το είχα πει και πέρυσι νομίζω, πως έχουν ένα ρόστερ, για να κάνουν πρωταθλητισμό. ”

“ Είναι ομάδα, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και αν συνεχίζουν να παίζουν με τον ίδιο τρόπο, μπορούν να το πάρουν. Τους είδα στον αγώνα με την Burnley και δεν ήταν εξαιρετικοί στα πρώτα 20 λεπτά, αλλά μετά από αυτό πήγαν και σκόραραν ένα γκολ και αμέσως μετά έβαλαν και δεύτερο. ”

“ Να μιλήσουμε για τα στοιχεία της ομάδας. Η άμυνά της είναι σωστή, η επίθεσή της είναι σωστή και το κέντρο πλέον δείχνει έμπειρο και σταθερό. Είναι μια ομάδα, που μπορεί να κατακτήσει φέτος τον τίτλο και ήταν και πέρυσι, ανεξάρτητα από τι έκαναν τελικά στο τέλος. ” Ολοκλήρωσε ο νυν σχολιαστής του Sky Sports.

Οι Reds οδηγούν την κούρσα του φετινού πρωταθλήματος και βρίσκονται στο +2 από την Manchester City.

Οι Reds είναι πρώτοι από την αρχή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com