Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι 30 διεθνείς της Liverpool για τον Σεπτέμβριο

Οι 30 διεθνείς της Liverpool για τον Σεπτέμβριο

Εβδομάδα Εθνικών ομάδων με τους περισσότερους παίκτες της Liverpool να έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, αλλά και άλλους, όπως ο Mo Salah και ο Sadio Mane να παίρνουν πολύτιμες ανάσες ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας σε Αγγλία και Ευρώπη.

Ας αρχίσουμε από την Εθνική Αγγλίας, εκεί όπου δηλαδή οι Reds έχουν και τους περισσότερους διεθνείς. Οι Jordan Henderson, Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold και Alex Oxlade-Chamberlain έχουν κληθεί από τον Gareth Southgate και είναι διαθέσιμοι για τους αγώνες με Κόσοβο και Βουλγαρία.

Ο Hendo μπορεί να αντιμετωπίσε ένα μικροπρόβλημα στον αγώνα του Turf Moor, αλλά είναι έτοιμος να παίξει με τα 3 Λιοντάρια, όπως τόνησε ο ίδιος.

Στην κάτοχο του Copa America, Βραζιλία έχουν κληθεί οι Bobby Firmino και Fabinho και κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστούν στα φιλικά ματς με Κολομβία και Περού στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στους Oranje κλήθηκαν όπως πάντα οι Gini Wijnaldum και Virgil van Dijk για τα προκριματικά του Euro κόντρα σε Γερμανία και Εσθονία, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Robertson στην Σκωτία, τον Origi στο Βέλγιο και τον Dejan Lovren στην Κροάτια, παρά το γεγονός πως δεν έχει πάρει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής με τους Reds.

Την Εθνική τους θα εκπροσωπήσουν και οι δύο Ουαλοί, Ben Woodburn και Harry Wilson στα προκριματικά του Euro ενάντια σε Αζερμπαϊτζάν και Λευκορωσία.

Στην Εθνική ομάδα του Καναδά κλήθηκε την τελευταία στιγμή ο Liam Millar, ο οποίος έχει δοθεί δανεικός στην Kilmarnock.

Όσο αφορά τους μικρούς, η Liverpool έχει και εκεί ορισμένες κλήσεις. Οι Kelleher (Ιρλανδία), Grabara (Πολωνία), Brewster (Αγγλία), Williams (Αγγλία), Jones (Αγγλία), Stewart (Αγγλία), Elliott (Αγγλία), Quansah (Αγγλία), Norris (Αγγλία), van den Berg (Ολλανδία), Hoever (Ολλανδία), Boyes (Ουαλία), Williams, Williams (Ουαλία), Rittacio (Η.Π.Α.) και Alan Rodrigues έχουν όλοι κληθεί στις μικρές Εθνικές ομαδές των χωρών τους.

Αντίθετα, όπως σας ενημερώσαμε από την Παρασκευή, ο Xherdan Shaqiri δεν θα ενισχύσει την Ελβετία έπειτα από δική του απόφαση.

Ο Shaqiri δεν πάει στην Εθνική.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com