Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Θα ταίριαζε στην Liverpool ο Aubameyang»

«Θα ταίριαζε στην Liverpool ο Aubameyang»

Μια μεταγραφική πρόταση κάτα κάποιον τρόπο έκανε στη Liverpool ο Jose Mourinho στις νέες του δηλώσεις στο Sky Sports, καθώς ανέφερε πως στην ομάδα του Jürgen Klopp θα ταίριαζε πολύ ο επιθετικός της Arsenal, Pierre-Emerick Aubameyang!

Ο Πορτογάλος μίλησε για την επίθεση των Gunners, όταν του έγινε η σχετική ερώτηση:

“ Πιστεύω πως όλοι οι επιθετικοί τους είναι πολύ καλοί παίκτες και υπό φυσιολογικές συνθήκες πρέπει να βρίσκονται και οι 3 στον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω πως στον Aubameyang αρέσει περισσότερο να παίζει στο κέντρο της επίθεσης, γιατί πιστεύει πως εκεί θα σκοράρει περισσότερα γκολ, αλλά ίσως να μπορεί να σκοράρει πιο πολλά γκολ, αν παίζει στο αριστερό άκρο της επίθεσης. ”

“ Όπως αυτό που συμβαίνει στην Liverpool. Ο Bobby Firmino γυρίζει πιο πίσω, ανάμεσα στις γραμμές και έτσι δίνει περισσότερο χώρο στους εξτρέμ, Mo Salah και Sadio Mane. ”

“ Μπορώ να φανταστώ τον Aubameyang να παίζει στην αριστερή πλευρά της επίθεσης της Liverpool και να σκοράρει πολλά γκολ. ”

“ Η Arsenal και ο Lacazette δεν έχουν αυτή την ποιότητα (της Liverpool) ”

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός πάντως δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στις δύο τελευταίες του εμφανίσεις στο Anfield με την Arsenal, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα πετύχαινε και με τα Κόκκινα…

Pierre-Emerick Aubameyang και Jürgen Klopp στον φετινό αγώνα του Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com