Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Δεν υπάρχει κανένας άλλος σαν τον Firmino»

Robertson: «Δεν υπάρχει κανένας άλλος σαν τον Firmino»

Το εγκώμιο του Bobby Firmino έπλεξε με τις τελευταίες του δηλώσεις ο Andrew Robertson και απολύτως δίκαια, αφού ο Βραζιλιάνος είναι ίσως ο πιο σημαντικός παίκτης της ομάδας του Jürgen Klopp και οδηγεί τους Reds σε επιτυχίες με την επιρροή του στο παιχνίδι.

Ας δούμε τι ακριβώς δήλωσε ο Robbo για τον Bobby:

“ Δεν νομίζω πως υπάρχει κανένας άλλος σαν εκείνον με την δουλειά του μέσα στο γήπεδο, την τεχνική του, τα γκολ του και το συνολικό του παιχνίδι. Ο κόσμος μπορεί να πει πως υπάρχουν καλύτεροι επιθετικοί, αλλά για εμένα όσα κάνει είναι πολύ σημαντικά για την ομάδα μας. Θα ήμασταν χαμένοι χωρίς εκείνον. Είναι world class παίκτης. ”

“ Κάνει τα πάντα και αυτή είναι η ομορφία στον Bobby. Μπορεί να κάνει τα πάντα. Είναι η πρώτη γραμμή άμυνάς μας. Δεν έχω ξαναδεί κάποιον να το κάνει καλύτερα αυτό. ” Πρόσθεσε ο Robertson.

“ Πιέζει συνεχώς τους αμυντικούς και δεν τους αφήνει ούτε ένα λεπτό. Έπειτα γυρίζει και κερδίζει μπάλες στο κέντρο για εμάς. Είναι πολύ σημαντικός αμυντικά για εμάς και έπειτα ανεβαίνει, σκοράρει και μοιράζει ασίστ. Αυτά τον χρειαζόμαστε να κάνει. ”

“ Είναι καλός και στις προπονήσεις. Δεν δουλεύει τόσο σκληρά όσο στον αγώνα, γιατί κρατάει ενέργεια για το Σαββάτο. Στους αγώνες δουλεύει περισσότερο από κάθε άλλον striker στον κόσμο. ”

Είναι καταπληκτικός ο Bobby Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com