Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για Salah ο Klopp

Μίλησε για Salah ο Klopp

Πολύ μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί από το βράδυ του Σαββάτου, αμέσως το ματς με την Burnley, εξαιτίας απόφασης του Mo Salah να μην πασάρει στον Sadio Mane, κάτι που έφερε την έντονη αντίδραση του τελευταίου στο 85ο λεπτό, όταν και έγινε αλλαγή.

Αρκετά έχουν ειπωθεί για τον Αιγύπτιο και ο Jürgen Klopp ένιωσε την ανάγκη να βάλει τα πράγματα στην θέση τους με δηλώσεις του:

“ Μπορώ να μιλήσω και να περιγράψω μέχρι και πέντε ή έξι περιπτώσεις, στις οποίες όλοι έλεγαν να πασάρει (ο Salah) και στο τέλος εκείνος σκόραρε. Οπότε αυτή είναι η ελευθερία του παίκτη. ”

“ Τα παιδιά πρέπει να παίρνουν αποφάσεις, να πασάρουν ή να μην πασάρουν την μπάλα. Μπορεί να κάνεις λάθος ή μπορεί να χάσεις την μπάλα ή να κάνεις λάθος πάσα ή ακόμη και να μην δεις τον συμπαίκτη σου. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Αυτό δεν σημαίνει πως τον αγνοείς. Μερικές φορές, σε εμάς φαίνεται πως πρέπει να τον δεις (τον συμπαίκτη), αλλά εσύ δεν τον βλέπεις. ”

“ Δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα, εννοείται όμως πως όταν είσαι επιθετικός θα έχεις να αντιμετωπίσεις τέτοιες καταστάσεις. Το τι θα κάνεις τελικά εξαρτάται από την κάθε περίπτωση. ”

“ Θα το αφήσουμε 100% (το θέμα Salah – Mane), επειδή κερδίσαμε 0-3 και όλοι τώρα φεύγουν για τις Εθνικές τους ομάδες. Δεν νομίζω πως θα ξαναμιλήσω γι’ αυτό σε μια εβδομάδα από σήμερα.”

Στηρίζει τις αποφάσεις του Salah, ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com