Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Ο Fabinho είναι ο καλύτερος στην θέση του στην Premier League»

Carragher: «Ο Fabinho είναι ο καλύτερος στην θέση του στην Premier League»

Ο Fabinho το απόγευμα του Σαββάτου στον αγώνα με την Burnley ήταν απλά απολαυστικός και πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, βοηθώντας τους Reds να φτάσουν στο πολύτιμο διπλό με σκορ 1-3 επί των Clarets, κάτι που επέτρεψε στον Jamie Carragher να τον χαρακτηρίσει ως τον καλύτερο αμυντικό χαφ της Premier League.

Ο Carra εξέφρασε την άποψή του και την τεκμηρίωσε:

“ Πιστεύω πως ο Fabinho είναι ο καλύτερος παίκτης στην θέση του στην Premier League. ” Είπε ο πρώην παίκτης της Liverpool στο Sky Sports.

“ Ο Fernandinho δείχνει να έχει χάσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα της City, λόγω του Rodi. ”

“ Νομίζω όλοι όμως μπορείτε να δείτε πως από τα Χριστούγεννα που μπήκε (ο Fabinho) στην ομάδα της Liverpool ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης της μέχρι το τέλος της σεζόν. ”

“ Αυτή τη στιγμή θεωρώ πως είναι ο καλύτερος στην θέση του. Νομίζω πως η Liverpool πλήρωσε μεταξύ 40 και 50 εκατομμυρίων, για να τον αποκτήσει. Ήταν λίγα. Είχε ένα δύσκολο ξεκίνημα, αλλά αυτή είναι η θέση, στην οποία έχει βελτιωθεί η Liverpool από την περσινή σεζόν. ”

“ Η Liverpool έπαιζε πολύ καλά και στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν, αλλά δεν είχε τον Fabinho. ” Ολοκλήρωσε ο Jamie Carragher.

Ο Fabinho ήταν εξαιρετικός στο διπλό των Reds στο Turf Moor.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com