Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Dyche: «Δεν ήταν για 0-3 το παιχνίδι»

Dyche: «Δεν ήταν για 0-3 το παιχνίδι»

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης, ο Sean Dyche ανέφερε πως έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, Burnley στο ματς και πως οι Clarets δεν θα έπρεπε να ηττηθούν με 0-3, αν κρίνει κανείς από την εικόνα του αγώνα.

Ο τεχνικός της Burnley για το παιχνίδι με την Liverpool είπε:

“ Συνολικά έμεινα ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας. ”

“ Δεν νομίζω πως το παιχνίδι ήταν για 0-3. Το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν από ατυχία, γιατί γίνεται η κόντρα στον Woody (Woods) και δεν είχε καλό βηματισμό ο Pope. Το δεύτερο ήρθε από ένα λάθος. Για να είμαι ειλικρινής, μέχρι το δεύτερο γκολ δεν θεωρώ πως έγιναν πολλά στο παιχνίδι. Αμυνθήκαμε καλά και δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις. ”

“ Γνωρίζαμε πως φέτος αγωνίζονται με πολύ ψηλά την άμυνά τους και θέλαμε να τους τιμηρώσουμε, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις ήμασταν οφσάιντ. Δεν είχαμε χρόνο να δουλέψουμε πάνω σε αυτό με τους επιθετικούς μας και σκόραραν το δεύτερο γκολ από ένα λάθος. Εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες τους. ” Ανέφερε ο Dyche.

“ Είναι πολύ καλοί στις αντεπιθέσεις, αλλά δεν θεωρώ πως ο αγώνας ήταν για 0-3. Αμύνονται στην ουσία με 7 παίκτες και οι 3 μπροστά κάνουν συνεχώς κίνηση και ψάχνουν τον τρόπο να σε τιμωρήσουν. Δεν μπορείς να χάνεις την θέση σου, γιατί θα σε τιμωρήσουν. Αυτή ήταν η διαφορά μας.”

Και για τους Reds:

“ Είναι πολύ καλοί αμυντικά. Την διαφορά στην ομάδα τους την έχει κάνει ο van Dijk όχι μόνο με τις ηγετικές του ικανότητες, αλλά και με τον τρόπο που εκτοπίζει τους αντιπάλους. ”

“ Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, χωρίς καμία αμφιβολία. Είναι δύσκολο να τους νικήσεις. ”

Ο Sean Dyche κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com